Poznat srećni dobitnik EKO Smile glavne nagrade – stana u Beogradu

Poznat srećni dobitnik EKO Smile glavne nagrade – stana u Beogradu

25/12/2016 Off By admin@mobilpublic

Konačno imamo srećnog dobitnika EKO Smile glavne nagrade – stana u Beogradu. Kompanija EKO Serbia je organizovala veliku nagradnu igru „1.000 evra svaki dan i na kraju stan!“ za kraj ove kalendarske godine. Naš poznati glumac Nikola Đuričko, kao promoter kampanje, je bio osoba koja je izvukla srećnog dobitnika glavne nagrade. Nagradna igra je bila organizovana za sve potrošače na EKO Serbia benzinskim stanicama koji koriste EKO Smile karticu.

U proteklih mesec dana, svaki od EKO potrošača, uz kupovinu od najmanje 1.500 dinara i Smile karticu, je imao šansu da osvoji 1.000 evra, svakog dana. U subotu 24.12. u prisustvu velikog broja posetilaca tržnog centra Ušće, žiri je izvukao dobitnika poslednje dve dnevne i glavne nagrade – stan u Beogradu (Zemun). Svi potrošači, oni koji su već osvojili dnevne nagrade, kao i oni koji nisu,  učestvovali su u finalnom izvlačenju i imali šansu za osvajanje glavne nagrade.

Na ovaj poseban dan, u prazničnoj atmosferi tržnog centra Ušće, predstavnici kompanije dodelili su i 10 prethodno izvučenih dnevnih nagrada, dok su preostale dodeljene tokom trajanja nagradne igre. Menadžment kompanije se obratio i široj publici poželevši im srećne novogodišnje i božićne praznike. Celokupan događaj je uživo emitovan na facebook profilu kompanije.

Dobitna transakcija napravljena je na EKO pumpi u Obrenovcu, a  glavnu nagradu je osvojio Saša Anteleski iz Obrenovca. Vrlo brzo nakon proglašenja, dobitniku će biti uručeni ključevi tako da će on i njegova porodica biti u prilici da praznike proslave u novom stanu.

Dobitnici dnevnih nagrada su objavljivani svakog dana na EKO Serbia Facebook stranici i tokom trajanja nagradne igre imali smo ukupno 30 dnevnih dobitaka iznosa od po 1.000 evra. Smile klub, program lojalnosti kompanije EKO Serbia pokrenut je 2013. godine i danas ima više od 400.000 učlanjenih vozača. U protekle tri godine, više miliona poena je dodeljeno potrošačima, koji su ih iskoristili i preuzeli preko 350.000 poklona. Sa željom da se zahvale svim  lojalnim potrošačima, ali i onima koji će to postati, EKO Serbia je odlučila da uvede još novina i iznenadi sve njih na pozitivan način. Ponuda poklona je obnovljena, unapređena je mobilna aplikacija, a dodatno organizovana i velika nagradna igra. Za sve one koji još uvek ne poseduju svoju EKO Smile karicu, procedura dobijanje iste je vrlo jednostavna – možete je preuzeti na svakoj EKO Serbia benzinskoj stanici.