23/06/2024

Izvlačenje glavne nagrade EKO Serbia u TC Ušće

Nagradna igra kompanije EKO Serbija dolazi do kraja i trenutka koji su svi iščekivali, izvlačenje glavne nagrade – stan u Beogradu. U proteklih mesec dana, imaćemo ukupno 30 dobitnika dnevnih nagrada od po 1.000 evra koji takođe ulaze u izvlačenje i za glavnu nagradu. Kome je kompanija EKO Serbia donela sreću, i ko će u Novu godinu da uđe sa novim stanom, saznaćemo u subotu 24.12.2016 u TC Ušće od 18 časova gde će naš popularni glumac Nikola Đuričko izvući glavnog dobitnika.

Glavna nagrade je novi dvoiposobni stan veličine 44 m2, koji se nalazi na prvom spratu u novom naselju, nedaleko od centra Zemuna. Fukcionalni raspored prostorija, etažno grejanje, prelepa terasa i pripadajuće parking mesto samo su neke od karakteristika budećeg doma jednog od naših vernih potrošača.

Pozivamo sve dosadašnje dobitnike, sve potrošače i učesnike, kao i sve one koji žele da ih podrže da nam se pridruže u subotu u TC Ušće kako bismo zajedno sa Nikolom i našom EKO Smile karticom proglasili glavnog dobitnika.