Predstavljanje novog modela Jeep® Compass  sa četiri ekskluzivna video-intervjua

Predstavljanje novog modela Jeep® Compass sa četiri ekskluzivna video-intervjua

26/12/2016 Off By admin@mobilpublic

Prikazivanje fascinantne web-serije, osmišljene da predstavi neke od osobenosti novog modela Jeep® Compass na nekonvencionalan način, počinje danas na korporativnim sajtovima brenda Jeep.  Novi model biće dostupan u regionu Evrope, Mediterana i Bliskog Istoka  počev od druge polovine 2017. godine. U saradnji sa kreativnom agencijom Xister, Jeep je napravio seriju ekskluzivnih video-intervjua sa neobičnim ličnostima koje su doprinele promenama u životima velikog broja ljudi širom sveta.

Serija video materijala  koju je režirao Fabricio Aćetuli za studio “Cut & Editing and More”, sadrži četiri filma, svaki u trajanju od oko 90 sekundi, koji će biti prikazani u periodu od decembra 2016. do marta 2017. godine na digitalnim kanalima brenda. Serija četiri video-intervjua je nekonvencionalan način za predstavljanje novog modela Jeep Compass. Ovo istinski globalno SUV vozilo, koje je u ponudi sa 17 efikasnih pogonskih grupa, prodavaće se u više od 100 zemalja.  Model predstavlja kombinaciju niza neprevaziđenih funkcija: legendarne terenske mogućnosti, sa najboljim pogonom 4×4 u klasi; efikasni, savremeni motori; legendarni i originalan Jeep dizajn; visok nivo dinamike vožnje; osećaj slobode vožnje sa spuštenim krovom; kompletan paket sigurnosne opreme i najnapredniji tehnološki sadržaji.

Zvezda prvog videa je Ron Arad iz Izraela, jedan od najuticajnijih i najvažnijih predstavnika savremenog dizajna, koji će objasniti kako svojim neobičnim industrijskim dizajnom stvara nove vrednosti, menjajući pravila svakodnevnog života. Baš kao i dizajn modela Jeep Compass, koji, iako potpuno nov, zadržava snažnu vezu sa klasičnim stilskim elementima brenda, kako bi kreirao proizvod koji je i funkcionalan i dopadljiv. Video možete videti na sledećoj veb adresi https://www.youtube.com/watch?v=zMki8U1jIj8&list=PLjI-4ee6g5UjQAx6h8q-6b6nxyfvLK43r

U drugom snimku biće prikazan Nejtan Voterhaus iz Velike Britanije, suosnivač inovativne platforme OIEngine.com (IDEO Group), koja pomaže organizacijama u angažovanju zaposlenih i pripadnika lokalnih zajednica na zajedničkom rešavanju problema. Isti pristup primenjen je za kreiranje sofisiticane i udobne kabine novog modela Jeep Compass, sa ergonomskim sedištima, rafiniranim materijalima i najsavremenijom tehnologijom, koja je osmišljena tako da odgovori na navike i stilove vožnje različitih korisnika.

Zvezda trećeg intervjua biće Masimo Banci iz Italije, jedan od pokretača projekta Arduino, koji predstavlja jednu od najvećih i najinovativnijih otvorenih platformi. Njegova glavna ideja je stvaranje tehnološke alatke koja je u stanju da transformiše obično i da odgovori čak i na najprisutnije potrebe, kroz saradnju među ljudima i njihovu spremnost za inovacije. Slično tome, tehnologija modela Jeep Compass ima za cilj da poboljša, pojednostavi i učini bezbednijom interakciju sa automobilom, kao i da unapredi svakodnevnu vožnju, dajući vozačima i putnicima veliki broj načina za povezivanje i informisanje.

U četvrtom i poslednjem snimku se pojavljuje Sesil Bamond iz Velike Britanije, koji, zahvaljujući znanju koje poseduje kao inženjer, konstruktor, mislilac i matematičar, primenjuje neobičan pristup menjanjući ustaljena arhitektonska pravila, kako bi kreirao kuće koje pružaju najbolje „iskustvo življenja“ u svim uslovima i na svim terenima. Sposobnosti modela Jeep Compass omogućavaju kretanje van standardnih puteva, čineći vožnju mogućom čak i u najsloženijim uslovima i na najsloženijim terenima. Obično putovanje se pretvara u neobično, dajući vozačima priliku da iskuse najavanturističkiju  i najslobodniju vožnju čak i na najudaljenijim lokacijama.

Četiri videa dobro predstavljaju koncept „neobičnog“, što podrazumeva življenje običnog života na neobičan način: slično tome, novi Jeep Compass je spreman da uputi izazov svetu sa rešenošću koja odlikuje brend Jeep već 75 godina.