NEVEROVATNA PROLEĆNA AKCIJA „DUNAV OSIGURANJA”

NEVEROVATNA PROLEĆNA AKCIJA „DUNAV OSIGURANJA”

21/03/2015 Off By admin@mobilpublic

Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje” pripremila je specijalnu sajamsku ponudu koja donosi brojne popuste, dodatne pogodnosti i vredne poklone. Polisu za osiguranje motornog vozila na štandu „Dunav osiguranja“ potpisao je i Živorad Nikolić, urednik emisije „Žikina šarenica“.Sajam 1

 Od  20. marta do 30. aprila  osiguranici  Dunav osiguranja” moći će sami da kreiraju  svoj paket pogodnosti izborom nekih od ponuđenih popusta: 15 odsto popusta pri zaključenju polise auto-kasko osiguranja, 10 odsto popusta pri zaključenju mini-kasko osiguranja i 50 odsto popusta na premiju osiguranja od auto-nezgode uz polisu auto-kasko ili minikasko osiguranja. Osiguranjem svog motornog vozila od auto-odgovornosti vlasnici vozila dobiće vaučer – garantno pismo za regulisanje troškova tehničkog pregleda, kao i prijateljsku karticu Dunav auta”, koja obezbeđuje besplatno šlepovanje vozila u slučaju sudara istakao je u svom obraćanju medijima Rade Badža, direktor Regiona prodaje „Beograd“.Sajam3

Govoreći o iznenađenjima za posetioce Sajma i dodatnim pogodnostima, Badža je rekao:

U saradnji sa „Lukojl Srbija”, Kompanija daruje i poklon karticu za gorivo u vrednosti od 2.000 ili 4.000 dinara osiguraniku koji na štandu „Dunav osiguranja” u Hali 1 Beogradskog sajma, ili na internim prodajnim mestima Kompanije u Beogradu, zaključi neku od polisa osiguranja motornih vozila iz naše ponude. Ponuda važi samo na teritoriji Beograda za fizička lica u periodu od 20. marta do 3.  aprila 2015. godine.

Urednik emisije „Žikina šarenica“ Živorad Nikolić, koji je danas zaključio  polisu auto-kasko osiguranja, tom je prilikom rekao sledeće:

–  Danas sam na štandu „Dunav osiguranja” da bih zaključio polisu auto-kasko osiguranja. Osiguranje automobila je veoma važno i za putnike, i za vozača, i za bezbednost u saobraćaju, što vrlo često zaboravljamo…  toga se, nažalost, setimo kad već bude kasno.  Zašto sam izabrao baš „Dunav Osiguranje”? Emisija „Žikina šarenica”,  koju uređujem i  vodim, prikazuje se na RTS-u, na  nacionalnoj televiziji,  javnom servisu,  i na neki način je nacionalni brend, koji traje evo već  jedanaest  godina,  ovog vikenda na programu je 985 emisija.Sajam2

S druge strane, Kompanija „Dunav osiguranje” je naša najveća osiguravajuća kuća, takođe nacionalni brend, koji pruža širok asortiman kvalitetnih usluga. Ja sam u „Dunav osiguranju” pronašao dosta  usluga za sebe i svoju porodicu: osigurao sam i stan i automobil . Predusretljivi su, pouzdani  i dobri partneri… Verujem im, i to je to. Da li je potrebno nešto više? Nadam se da neće biti potrebe za aktiviranjem polise za auto-kasko osiguranje, ali nek bude tu za svaki slučaj!

Popusti za pravna i fizička lica važe na teritoriji cele Srbije na svim prodajnim mestima „Dunav osiguranja” i prilikom zaključivanja polise posredstvom ostalih kanala prodaje.

 

Sve neophodne troškove premije osiguranja i registracionih taksi moguće je platiti odloženo – u tri  do 12 mesečnih rata, putem veb-kredita, uz administrativnu zabranu na platu ili čekovima građana.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.