Star Import nastup na 52. Međunarodnom salonu automobila – OICA

Star Import nastup na 52. Međunarodnom salonu automobila – OICA

21/03/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija Star Import, Generalni distributer za Mercedes-Benz i smart tradicionalno izlaže u Hali 3 Beogradskog sajma na preko 3.000 kvadrata. Pod sloganom „Follow the Champions“ predstavljeno je 27 sjajnih automobila među kojima su i tri uzbudljive premijere.Mercedes-Benz i smart (1)

Automobil koji na najbolji način oslikava ovogodišnji slogan „Follow the Champions“ je najnoviji sportski model – Mercedes-AMG GT. Ovaj model je posebno interesantan ljubiteljima brzih automobila, jer na jedinstven način donosi performanse super-sportskog modela koji se sa lakoćom koristi i u svakodnevnoj vožnji.Mercedes-Benz i smart (14)

Druga velika premijera je jedan od najsofisticiranijih i najelegantnijih modela ovogodišnjeg sajma – Mercedes-Benz S-Class Coupé.  Model koji je biti predstavljan u Beogradu je napredna sportska verzija S 63 AMG Coupé.
Mercedes-Benz i smart (10)

Najekskluzivnija premijera na štandu Mercedes-Benz-a i verovatno ovogodišnjeg sajama automobila je Mercedes-Maybach S-Klasa. Tokom svoje bogate istorije, ovaj avangardni model bio je izbor mnogih državnika i sada publika u Beogradu ima priliku da upozna njegovu najprestižniju i najluksuzniju verziju Mercedes-Maybach S-Klasa S500.Mercedes-Benz i smart (12)

Urbani gradski brend smart, sa modelima fortwo i forfour ima zasebno mesto u Hali 3. Ovi modeli koriste provereni koncept koji je unapređen u svakom pogledu i u isto vreme nudi više u gotovo svim aspektima – više prostora, više boje, više opreme i svakako više zabave u gradu.Mercedes-Benz i smart (2)

Posetioci imaju priliku da upoznaju celokupnu gamu Mercedes-Benz modela. Pored premijernih modela, Mercedes-Benz po prvi put na sajamskoj manifestaciji u Srbiji izlaže novu generaciju modela CLS i  B-Klase. Ljubitelji terenskih vozila imaju priliku da upoznaju SUV porodicu, od modela GLK, preko ML i GL, pa sve do vanvremenske G-Klase. U segmentu gradskih automobila izložena je A-Klasa i B-Klasa. Veliku pažnju privlače su avangardni kupe modeli CLA i CLS, kao i kompletna ponuda limuzina C-Klase, E-Klase i S-Klase. Posebno mesto na Štandu zauzimaju kombi modeli V-Klasa i Vito.  Mercedes-Benz kolekcija i specijalno opremljena C-Klasa izložena je u posebnom delu štanda.