Volvo Trucks ‘Reality Road’- serija se gleda u preko 50 zemalja

Volvo Trucks ‘Reality Road’- serija se gleda u preko 50 zemalja

30/06/2015 Off By admin@mobilpublic

Volvo Trucks TV serija ‘Reality Road’ brzo se proširila internetom. Nakon samo dve nedelje, serija je imala više od dva miliona pregleda u najmanje 50 zemalja. TV serija, lansirana 11. juna na YouTube kanalu za Volvo Trucks u okviru kampanje o ponudi usluga ovog brenda, brzo je dostigla ogromnu gledanost širom sveta.

Reality Road

Reality Road

“Serijom ‘Reality Road’ želeli smo da se bavimo sadržinskim marketingom na nov način, da kreiramo sadržaj, kao što rade drugi oglašivači. Naravno, drago nam je što primećujemo ogromnu, globalnu zainteresovanost. Serija ima pozitivan uticaj i na naš brend i na potražnju za našim proizvodima i uslugama”, kaže Per Nilson, Direktor za odnose sa javnošću u kompaniji Volvo Trucks.

Serija ‘Reality Road’ lansirana je kao deo kampanje za Volvo Trucks Usluge, sa ciljem  da pokaže efikasnost Volvo Trucks usluga, ali i da zabavi širi televizijski auditorijum. Serija ima ukupno osam epizoda i mnogo dodatnog materijala.

Reality Road

Reality Road

Činjenice, Reality Road

U TV seriji, umetnica Mapei vozi se kamionom po Evropi, snimajući muzički video spot za svoju novu numeru ‘Million Ways to Live’. Pomažu joj rediteljka i bliska prijateljica Liza Minu Morberg i vozač iz spota ‘Epic Split’, Jens Karlson. Tokom TV serije možemo da vidimo kako se razne usluge testiraju na različite, neočekivane načine i da pratimo Mapei dok se upoznaje sa svetom kamiona i njegovim izazovima.

Reality Road

Reality Road

‘Reality Road’ u brojevima  

Sadržaj serije Reality Road imao je preko dva miliona pregleda u više od 50 zemalja, na svim velikim kontinentima. Do sada je najpopularnija treća epizoda “Kamionski balet u Berlinu”, o akrobaciji na dva točka.

Reality Road

Reality Road

Volvo Trucks Usluge

Da bi kamion mogao što više da se koristi, izuzetno je važna dobra ponuda usluga. Asortiman Volvo Trucks usluga garantuje produktivnost vozila, ali pruža i dodatne pogodnosti kao što su manja potrošnja goriva i bezbednija vožnja. Među mnogobrojnim uslugama, tu su i obuka vozača, saveti za uštedu goriva i non-stop pomoć na putu preko službe Volvo Action Service.