Volvo S60 i XC60 sa popustom i do 7.000 evra

Posredstvom svog ovlašćenog prodavca i servisera, kompanije Grand Motors, Volvo nudi ograničenu količinu automobila S60 i XC60 iz posebnih, izuzetno opremljenih serija Limited Edition. Recimo, na popisu dodatne opreme modela S60 su novi informacioni Sensus Connect sistem, instrument tabla u digitalnoj tehnologiji sa aktivnim TFT ekranom od 7 inča, tempomat, audio kontrole na upavljaču, zadnji senzori za parkiranje, aluminijumske felne od 16 inča.

Sve to i još mnogo drugog od opreme, u vozilu s dizel motorom D3 od 136 KS, 380 Nm sa manuelnim šestostepenim menjačem nudi se po neponovljivoj ceni od 29.900 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti). Ušteda za taj modeel iznosi više od 4.000 evra.

Volvo XC60_124637_1_5

U svakom pogledu, izuzetno je atraktivan i XC60 AWD Limited Edition, koji je dodatno opremljen Business Navigation Sensus Connect sistemom, instrument tablom u digitalnoj tehnologiji sa aktivnim TFT ekranom od 7 inča, Bi-ksenom „aktivnim“ svetlima („prate“ pomeranje upravljača i bolje osvetljavaju kolovoz u krivinama), senzorima za parkiranje i aluminijumskim felnama od 17 inča. Ovako opremljen automobil sa pogonom na sva četiri točka, pokreće novi dizel D4 motor od 181 KS, 420 Nm uparen sa manuelnim šetostepenim menjačem. Nudi se, takođe po neponovljivoj ceni od 39.900 evra.

DSCN0322

„Osim uštede i do 7.000 evra, koja se ostvaruje kupovinom ograničene količine ovih modela, kupci dobijaju i četvorogodišnju garanciju, kao i brojne bezbednosne sisteme, jer je bezbednost vozača i putnika jedna od najvažnijih karakteristika čuvenih švedskih automobila“, podseća direktor prodaje Volvo automobila u Grand Motorsu, Milan Arsić