Vojvođanski karavan „Novo je kul, još više ako je domaće“

Vojvođanski karavan „Novo je kul, još više ako je domaće“

05/09/2015 Off By admin@mobilpublic

Pridružite se! Recikliranje je cool. Saznajte kako do novog automobila! AK Stojanov u saradnji sa prijateljima FCA , PerSu marketi , CreditAgricole Banka kreće put Vojvodine. Vojvođanski karavan “Novo je kul , još vise ako je domaće” počev od 07.09.2015 pa do 12.09.2015 obići oko 15 naseljenih mesta na preko 20 lokacija.

500lcng

Na licu mesta svi zaintresovani će moći da dobiju informacije o ovoj reciklažnoj akciji tokom koje će moći da se uštedi  do 2.500 evra prilikom kupovine novog  modela FIAT 500L  u zavisnosti od starosti automobila koji se reciklira. Ukoliko posedujete domaće vozilo kao što su Yugo, Zastava 101, Florida, Zastava 10,Punto Classic možete da ostavarite  prilikom kupovine novog Fiat 500L , 2.500 evra kao dodatni podsticaj na procenjenu vrednost svog polovnog automobila. Za informacije o kreditima i kamatnim stopama sa nama će biti kolege iz Crédit Agricole Srbija.

Naš karavan moći ćete da posetite isped PerSu marketa u navedenim mestima (plan i program karavana je u prilogu dopisa) kako i na ostalim lokacija , posebnu zahvalnost želimo da istaknemo  JKP „Pijace i parkinzi“ Zrenjanin ,Turistička Organizacija Opštine Kovačica koji su nam izašli u susret i podržali akciju.

fiat-500-nisville-01

Očekujemo vas , pripremili smo za vas puno iznenađenja, promocije, degustacije. nagrade… pratite karavan ali I fb stranicu A.K. Stojanov jer ćemo svakog dana za vreme trajanja karavana organizovati igrice i deliti Fiat i PerSu nagrade.

Više  o akciji „Reciklaža je Cool”  i modelima  pogledajte na našem sajtu : www.stojanov.rs