14/06/2024

VB Leasing potvrdio lidersku poziciju

Iako u lizing industriji ne cvetaju ruže već duže vremena, ekonomska kriza je još jednom pokazala da postoje kompanije koje uspevaju da se sa njom uspešno nose.  Jedna od njih je srpski ogranak međunarodnog holdinga VB Leasing koji je, uprkos uslovima na tržištu, u protekloj godini ostvario najbolji rezultat u protekloj deceniji, koliko posluje u Srbiji, pokazuju nedavno objavljeni rezultati APR-a.

Tako je VB Leasing među 16 aktivnih lizing kompanija na tržištu Srbije prvi i po broju sklopljenih ugovora i po visini plasiranih sredstava u finansijskom lizingu.  Sa preko 32.750.000 evra finansiranih objekata lizinga u 2013. godini (12,32% tržišnog učešća), ova kompanija je je jedina uspela da sklopi preko hiljadu novih lizing ugovora u finansijskom lizingu – 1121 ugovor (14,12% tržišnog učešća), povećavši broj zaključenih ugovora u odnosu na prošlu godinu za petinu.

VB Leasing -povrenje povezuje

VB Leasing i u totalu beleži solidne rezultate. Zbirno gledano finansijski i operativni lizing, u godini iza nas ova lizing kuća zauzima treće mesto i po broju ugovora i po visini sredstava uloženih u nabavku objekata za malu i srednju privredu poput automobila, industrijskih mašina, teretne i poljoprivredne mehanizacije.

Kako saznajemo u VB Leasingu, za dobre rezultate prvenstveno su zaslužni dobri uslovi, fleksibilnost ponude, obučen kadar ali i dugoročna partnerstva koja razvija sa dilerima i dobavljačima.