14/06/2024

MINI izložba automobila

Delta Motors organizuje MINI izložbu automobila u Delta City-ju u periodu od 27.01. do 29.01., idući u susret predstojećem beogradskom Car Show-u.

Ponuda ce obuhvatiti šest automobila, sa posebnim akcentom na model MINI Countryman koji ce biti promovisan po specijalnoj ceni od 19.990 €, za koji Delta Motors u saradnji sa MINI Financial Sevices omogućava i specijalne uslove finansiranja sa mesečnom ratom od 199 €.

DSC_9732

Pored MINI Countryman ONE-a, biće izloženi i MINI Countryman Cooper D AT, MINI Countryman Cooper SD ALL4 i model MINI Hatch ONE D, koji je u ponudi sa bogatom opremom po neverovatnoj ceni od 17.990 €. Svim potencijalnim kupcima novih vozila biće predočene i povoljne mogućnosti otkupa korišćenih vozila po principu staro za novo po najpovoljnijim uslovima.

DSC_9691

Delta Motors ce produžiti izlaganje najprodavanijeg modela – akcijskog MINI Countryman ONE-a na još četiri dana, od .01. do 02.02. a svi zainetresovani će biti u mogućnosti da na licu mesta testiraju MINI Countryman, i uvere se zašto je ovo vozilo najpopularniji model u premium segmentu malih automobila.

DSC_9729

Ova MINI akcija predstavlja uvod u bogate aktivnosti koje Delta Motors tim očekuju u narednom periodu, kao što je predstavljanje novog MINI Hatch-a i BG Car Show u martu 2014.