U Beogradu promovisan novi Land Rover Discovery Sport

U Beogradu promovisan novi Land Rover Discovery Sport

26/06/2015 Off By admin@mobilpublic

Najnoviji član Land Rover premijum porodice – Discovery Sport, svečano i na originalan način sinoć je predstavljen u Beogradu, a interesantnom događaju u organizaciji Grand Motorsa prisustvovali su odabrani gosti i predstavnici medija.LR DS (4)  

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik i serviser vozila marke Land Rover, upriličio je originalnu i interesantnu promociju novog modela Discovery Sport u Beogradu. Ovaj automobil se svrstava u kompaktni SUV segment i pažnju privlači pre svega atraktivnim dizajnom i velikom upotrebnom vrednošću. Jedan od njegovih najjačih aduta predstavlja to što jedini klasi nudi verziju sa sedam sedišta. Dakle, ističe se prostranom kabinom i velikim prtljažnikom, koji je za 16 odsto iznad najbližeg konkurenta u klasi.LR DS (5)

Kao i ostali modeli eminentnog britanskog proizvođača, Discovery Sport kombinuje izbor modernih motora sa fantastičnim off-road mogućnostima. Vrhunsku prilagodljivost zahtevima kupaca u pogledu voznih karakteristika i sposobnosti za vuču obezbeđuje klirens od 212 mm u kombinaciji sa jedinstvenim Terrain Response sistemom. Zbog svega toga, Discovery Sport se savršeno snalazi u najrazličitijim uslovima vožnje – po snegu, ledu, blatu, pesku i ostalim teškim terenima.LR DS (3)

Pogonsku gamu predvode 2.2 dizel agregati od 150 KS  i 190 KS, koji dolaze sa 9-stepenim automatskim menjačem, uz standardan 4×4 pogon. Kupcima u Srbiji su na raspolaganju četiri nivoa opreme, a ističu se i brojne dodatne opcije – panorama krov, električno otvaranje prtljažnika, grejani upravljač, napredni sistem kamera surround view  i wade sensing sistem sa senzorima u retrovizorima, koji obaveštava vozača o dubini vode kroz koju prolazi vozilo.LR DS (1)

Cena novog modela Land Rover Discovery Sport u Srbiji počinje od 41.300 evra.

Inače, događaju održanom u beogradskoj Promenadi prisustvovali su brojni gosti, koji su imali priliku da isprate zanimljiv program i osvoje privlačne nagrade. Scenario je vodio kroz četiri segmenta, gde se Discovery Sport pokazao kao idealan pratilac za porodicu, avanturu, romantično venčanje i prijatelje.