Subaru predstavlja Viziv koncept na Salonu u Ženevi

Fudži teška industrija, proizvođač automobila marke Subaru, objavila je da će na 84. Međunarodnom Salonu automobila u Ženevi, koji se održava početkom marta, predstaviti koncept Subaru „viziv 2“.

Osim toga, ljubitelji Subaru vozila imaće priliku da pogledaju i potpuno novi Subaru „WRX-STI“, koji je specijalno razvijen za trku koja traje 24 sata u Nirburgringu. Za Salon u Ženevi pripremljen je poseban veb sajt gde zainteresovani mogu da se informišu o nastupu japanskog proizvođača, kao i inovacijama, koje će predstaviti u Švajcarskoj.

High_VIZIV 2 CONCEPT

Subaru „viziv koncept 2“ je vozilo za korak ispred svojih prethodnika – „viziv koncepta“ koji je predstavljen na prošlogodišnjem Salonu u Ženevi, kao i „viziv evolution koncepta“ koji je svoju premijeru imao na Salonu u Tokiju. Pomenuti koncept predstavljaju generaciju krosovera budućnosti, koji prate vrednosti Subaru brenda „uživanje i spokoj u vožnji“. Naziv modela je skovan od sintagme „vizija inovacija“ (vision for inovation), jer Subaru svojim kupcima svakim novim modelom donosi tračak budućnosti.

high_2014 NBR_CAR

Na Salonu u Ženevi zasijaće i potpuno novi „WRX-STI“, pod sloganom „čista snaga u vašim rukama“. Kako bi upravljivost ovog modela doveli do savršenstva, „WRX-STI“ testiran je u više svetskih zemalja, na različitim podlogama. Vozilo je potpuno kompaktno i prilagođeno vozaču i zahvaljujući naprednim tehnologijama, omogućava mu da po slobodnoj volji upravlja vozilom i u velikim brzinama.

Sve informacije o štandu Subaru na Salonu u Ženevi pratite na linku http://www.subaru-global.com/2014geneva.html