14/06/2024

Kompanija „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škoda vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg BG CAR SHOW-a koji se održava od 22-28.marta. Akcijske cene modela neće biti aktuelne samo za vreme trajanja sajma, već važe za sve narudžbine do 15.aprila.  Najatraktivniji ŠKODA modeli će biti izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma, a pripremili smo specijalne sajamske popuste za sve modele u našoj ponudi.

Po prvi put na Beogradskom sajmu će biti izložen model Karoq koji je premijerno predstavljen u decembru 2017.godine. Ovaj atraktivan SUV će biti dostupan već od 16.990 evra. Pored ovog modela biće izložen i njegov “stariji brat” Kodiaq u SportLine verziji. Kodiaq je dostupan po ceni koja se kreće od 19.990 evra.

Posetioci našeg štanda će imati priliku da vide i ekskluzivni model Superb L&K, kao i Superb Combi u Style paketu opreme. Početna cena modela Superb se kreće od 18.990 evra.

Izlaganje brenda ŠKODA ne može se zamisliti bez najprodavanijeg modela, Octavije u Limo i Combi verziji. Octavia Combi će biti izložena u Scout verziji.

I naravno, to nije sve, jer pored pomenutih modela biće izloženi i Rapid i Fabia koja će biti dostupna za vreme sajamske akcije po ceni već od 8.990 evra.

 Pored pomenutih popusta, kompanija AutoČačak je u saradnji sa Raiffeisen leasing-om pripremila posebne uslove finansiranja po fiksnoj kamatnoj stopi od 1,99% na period do 60 meseci. Takođe, Raiffeisen Leasing za svako realizovano finansiranje daje klijentima na poklon platnu karticu Raiffeisen Banke sa 10.000 dinara.

Značajna je i saradnja sa Halk Bankom koja, pored pomenutih popusta, daje posebne uslove kreditiranja za kupce ŠKODA vozila i to za sve kredite koji se realizuju do kraja godine.

Gosti i saradnici na ŠKODA štandu će biti i predstavnici kompanije NIS Gazprom Neft. Ova saradnja je ostvarena u cilju podrške korporativnim klijenatima kojima kompanija NIS Gazprom Neft poklanja kartice za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara i licence za asistenciju na putu za kupovinu prvih 5 automobila.