SINERGIJA NAUKE I PRAKSE KROZ SARADNJU DELTA MOTORSA I MAŠINSKOG FAKULTETA

SINERGIJA NAUKE I PRAKSE KROZ SARADNJU DELTA MOTORSA I MAŠINSKOG FAKULTETA

08/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija Delta Motors donirala je Mašinskom Fakultetu u Beogradu i katedri Motora sa unutrašnjim sagorevanjem novo nastavno sredstvo – šestocilindrični nadpunjeni BMW motor N55 EURO6 sa svim agregatima, upravljačkom jedinicom, senzorima i električnom instalacijom.

1

Novo nastavno sredstvo su docentima na Mašinskom fakultetu dr Nenadu Miljiću i dr Slobodanu J. Popoviću uručili Nemanja Lazić, generalni direktor Delta Motorsa,  i Dušan Tomić, direktor programa BMW i MINI.

DSCF4757

Ovaj agregat poslužiće kao vredno učilo unapređenju nastave i sticanju praktičnih iskustava studenata, što će rezultirati višim nivoom stečenog znanja budućih stručnjaka u oblasti najsavremenijih tehnologija. Delta Motors ovim primerom pokazuje da prepoznaje sinergiju nauke i prakse i nastaviće da ulaže u razvoj i usavršavanje novih kadrova u oblasti u kojoj posluje.

2

Kao društveno odgovorna kompanija, Delta Motors već duži niz godina je prepoznata na sličnim projektima sa ciljem da se ovakav pozitivan trend nastavi i u budućnosti.