AMSS I PARKING SERVIS OZVANIČILI SARADNJU

AMSS I PARKING SERVIS OZVANIČILI SARADNJU

08/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Auto moto savez Srbije i Parking servis danas su ozvaničili  saradnju Ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji, koji su u prostorijama Auto moto saveza Srbije potpisali predsednik AMSS Mirko Butulija i direktor JKP Parking servis Andrija Čupković.

kontakt1-parking-servis

Auto moto savez Srbije kao društveno odgovorna organizacija prepoznao je u Parking servisu partnera sa kojim deli iste vrednosti i pogled na odgovorno poslovanje. Sa ciljem unapređenja  bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i kreiranja saobraćajne kulture među vozačima, rešili smo da našu saradnju intenziviramo i krunišemo ovim ugovorom. Na taj način, obostranim  zalaganjem, želimo da podignemo kvalitet preventivno bezbednosnih akcija, istakao je predsednik AMSS prilikom potpisivanja.

uuixW1i8_400x400

Direktor Parking servisa Andrija Čupković izrazio je zadovoljstvo što je u Auto moto savezu Srbije pronašao strateškog partnera sa kojim će ubuduće nastaviti da zajednički inicira i sprovodi projekte i akcije od šireg društvenog i javnog značaja.

Vođeni željom da učvrste odnose i razviju dugoročnu saradnju, ove dve organizacije ukazale su međusobno poverenje obavezavši se na obostrani doprinos postizanju zajednički definisanih ciljeva, pre svega u oblasti bezbednosti saobraćaja.