Samo u petak, 13. novembra: Nissani po nabavnim cenama, servisiranje uz popust

Samo u petak, 13. novembra: Nissani po nabavnim cenama, servisiranje uz popust

07/11/2015 Off By admin@mobilpublic

“Po rasporedu sudbine, petak 13. biće najlepši petak nečijeg života. Kada bismo znali čijeg, mogli bismo mu javiti. Da ne ispade i sa njim kao sa nama – da nismo imali pojma.” (Duško Radović).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Petak, 13. novembar, mogao bi, onima koji nameravaju da kupe novi Nissan ili već poseduju neki od modela ovog proizvođača, da bude itekako lep i srećan. Naime, beogradski LF Auto centar, koji je postao “punoletan”, jer već 18 godina posluje kao ovlašćeni diler Nissana, upravo tog i samo tog petka od 9 do 19 h ponudiće vozila sa lagera po nabavnim cenama. Na raspolaganju su praktično svi modeli ovog proizvođača, ali u ograničenoj količini.

U ovoj godini LF Auto centar je slične pogodnosti ponudio još jednog petka sa famoznim datumom: mnogo je srećnika koji su baš u petak 13. marta postali vlasnici novog Nissanovog vozila. Sada je ponuda proširena pa su za potencijalne kupce, osim probne vožnju bilo kog modela iz ponude, u saradnji sa SoGeLease Srbija, obezbeđeni i specijalni uslovi finansiranja kupovine, niže kamatne stope i manji troškovi obrade zahteva. Istovremeno, Wiener osiguranje za sve nove kupce odobrava 20 odsto popusta na kasko polisu, a i sam organizator „srećnog petka“ – LF Auto Centar, izlaže širok asortiman dodatne opreme po specijalnim, osetno nižim cenama.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Povoljnosti mogu da očekuju i oni koji su već vlasnici nekog Nissanovog modela: svi koji se tog dana pojave u servisu ovog dilera dobijaju besplatan pregled vozila i odgovarajući popust ukoliko zakažu servis, a očekuje ih i poseban poklon.