MAN širi svoj proizvodni program lakim komercijalnim vozilom MAN TGE

MAN širi svoj proizvodni program lakim komercijalnim vozilom MAN TGE

06/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija MAN Truck&Bus proširuje svoju sveobuhvatnu proizvodnu lepezu predstavljajući novo lako komercijalno vozilo čime kompletira ponudu privrednih vozila između 3 i 44 tone.

man_logo

Označena kao MAN TGE, nova modelska linija MAN lakih komercijalnih vozila rezvijena je od strane Folksvagena i ići će u proizvodnju zajedno sa svojim blizancem, Folksvagen Krafterom u novoizgrađenoj fabrici u mestu Vžešnja u Poljskoj. Očekuje se da oba brenda od ove saradnje imaju stratešku korist obezbeđujući novu grupu potencijalnih kupaca. MAN TGE biće predstavljen na IAA 2016 i stići će na tržište u 2017. godini.

Sudeći po izjavi generalnog direktora kompanije MAN Truck&Bus, Joachima Dreesa, kupcima MAN-a tnedostaje vozilo iz ove kategorije: “Predstavljajući MAN lako komercijalno vozilo u kategoriji ispod naše MAN TGL kategorije lakih kamiona, ulazimo u novu poslovnu oblast. Mnogi vlasnici naših teških kamiona imaju potrebu da u svoje flote uvedu takođe i lako komercijalno vozilo, tako da MAN TGE označava mudro unapređenje naše, već dobro pozicionirane, proizvodne linije.

Joachim Drees - MAN Truck & Bus AG - Vorsitzender des Vorstands, Chief Executive Officer, CEO

Joachim Drees – MAN Truck & Bus AG – Vorsitzender des Vorstands, Chief Executive Officer, CEO

Mi odlično znamo šta treba našim mušterijama i u kojim oblastima oni rade, tako da će ponuda naših vozila i nadgradnji koje ćemo im ponuditi biti savršeno usklađena sa njihovim poslovnim potrebama. Profesionalna usluga i širok izbor rešenja koja nudimo u okviru našeg čuvenog biznisa sa kamionima postaviće nove standarde u ovoj klasi i siguran sam da će kupci naših lakih komercijalnih vozila biti oduševljeni njihovom pojavom na tržištu.“

U bliskoj budućnosti, to će omogućiti kupcima MAN zadovoljenje svih potreba vezanih za kupovinu, održavanje i servisiranje iz jednog istog izvora, od lakih privrednih vozila do teških kamiona. Jer, osim kamiona sa klasičnom kutijastom nadgradnjom, MAN će takođe ponuditi specijalna rešenja nadgradnji kao, na primer, građevinska vozila za rad u gradskim sredinama ili vatrogasna vozila, šireći plodnu saradnju sa dosadašnjim uspešnim partnerskim kompanijama koje se bave izraduom kamionskih nadgradnji.