Recikliranje je cool!

Recikliranje je cool!

04/05/2015 Off By admin@mobilpublic

Počev od ponedeljka, 4. maja 2015. godine, kompanije FCA Srbija započinje novu prodajnu akciju pod nazivom “Recikliranje je cool”. Svako ko se odluči da reciklira svoj automobil stariji od 15 godina i podnese dokaz o reciklaži u prodajnim centrima kompanije FCA Srbija, dobija značajne pogodnosti prilikom kupovine novog automobila.trekking 001 U slučaju da je automobil stariji od 15 godina , kompanija FCA Srbija umanjuje cenu novog automobila iz svoje ponude za 2.000 evra; u slučaju da je automobil stariji od 20 godina  iznos koji se umanjuje prilikom kupovine novog automobila iznosi 2.500 evra.

Ova prodajna akcija odnosi se na  kupovinu određenih broja vozila i modela koje su u ponudi kompanije FCA Srbija.IMG_3414

Više informacija u vezi prodajne akcije „Recikliranje je cool“ možete dobiti direktno ako, počev od ponedeljka, 4.maja 2015., kontaktirate nekog od ovlašćenih dilera iz FCA prodajne mreže (njihove kontakte možete pronaći na na veb stranici www.fiatsrbija.rs), ili postavite dodatna pitanja na dole navedeni mail.