23/05/2024

Predstavljamo potpuno novu, naprednu generaciju modela Jeep® Wrangler za 2018.

Terensko vozilo sa najboljim performansama do sada donosi još više mogućnosti kultnog brenda Jeep® sa pogonom na sva četiri točka, moderan dizajn koji je veran originalu, naprednu pogonsku grupu sa efikasnom potrošnjom goriva, više mogućnosti u pogledu otvorene konstrukcije, kao i više sigurnosnih opcija i napredniju tehnologijom nego pre.

Jedinstveni dizajn potpuno novog modela Wrangler uključuje prepoznatljivu masku hladnjaka u obliku obrnutog trapeza, legendarna okrugla prednja i kockasta stop svetla, vetrobran koji pasionirani ljubitelji terenske vožnje mogu da spuste po potrebi, još više otvorenog prostora na konstrukciji i desetine različitih kombinacija vrata, krova i vetrobrana. Dodatne slike i svi detalji o modelu biće dostupni 29. novembra na Sajmu automobila u Los Anđelesu.

 O brendu Jeep

Brend Jeep iza sebe ima legendarno nasleđe duže od 75 godina i predstavlja autentično terensko vozilo sa performansama koje su vodeće u klasi, umećem i raznovrsnošću za sve one koji žele da krenu na neverovatna putovanja. Brend Jeep otvoreno poziva na život punim plućima, nudeći čitavu liniju vozila koja nastavljaju da pružaju svojim vlasnicima osećaj sigurnosti i samopouzdanja za svako putovanje.

Linija vozila brenda Jeep uključuje modele Cherokee, Compass, Grand Cherokee, Renegade i Wrangler. Kao odgovor na potražnju kupaca širom sveta, svi modeli brenda Jeep dostupni su u verzijama sa sistemima upravljanja i za vožnju po levoj i za vožnju po desnoj strani puta, kao i sa motorima na benzin i dizel.