PEUGEOT KROSOVERI NA AKCIJI !

PEUGEOT KROSOVERI NA AKCIJI !

02/09/2015 Off By admin@mobilpublic

Prateći trend po kome krosoveri sve više osvajaju srca kupaca automobila u Srbiji, ekskluzivni uvoznik Peugeot vozila za Srbiju i Crnu Goru kompanija Euroimpex autogroup pokrenula je septembarsku akciju za svoja dva predstavnika u ovom segmentu.

2008

Čvrst kao SUV vozila i kompaktan kao gradski automobil, 2008 je ujedinio najbolje od oba segmenta, što je samo jedan od razloga što je drugi najprodavaniji krosover u Evropi. Moderan I inovativan, gradski krosover u active paketu opreme tokom akcije košta 13.990 eura. U pitanju je 1.2 PureTech benzinski motor sa 82 konjske snage. Akcijski model je u srednjem paketu opreme koji podrazumeva SMEG – multifunkcionalni touch screen, kožni volan, klimu, tempomat, LED dnevna svetla, svetla za maglu I još mnogo toga.

2008-1

Zadržavajući sve prednosti osnovnog modela, novi 3008 je nedavno osvežen elegantnim prednjim delom, novim svetlima i modernom opremom koja ga svrstava u sam vrh svog segmenta. Tokom septembarske akcije Peugeot 3008 1.6 HDi sa 120 konjskih snaga u active paketu opreme, biće dostupan za 19.890 eura. Sa željom da ispuni očekivanja I najzahtevnijih kupaca akcijiski model je
opremljen sa : automatskom dvozonskom klimom, aluminijumskim felnama 17”, Hill assist sistemom, LED dnevnim svetlima, putnim računarom, tempomatom, dodatnim paketom za rasvetu i vidljivost…3008

Broj vozila u akciji je ograničen, a svi zainteresovani klijetni dodatne informacije o ponudi mogu dobiti u ovlašćenim Peugeot salonima širom zemlje.