OD SADA I FIAT PANDA U KAMPANJI „RECIKLIRANJE JE KUL“

OD SADA I FIAT PANDA U KAMPANJI „RECIKLIRANJE JE KUL“

31/08/2015 Off By admin@mobilpublic

Kampanju „Recikliranje je kul“, koja promoviše reciklažu i ekologiju, sprovodi kompanija FCA Srbija od maja ove godine i do sada je zabeležila veliki uspeh i interesovanje kupaca. Zbog velikog interesovanja odlučili smo da pop star ponudu proširimo na još dva modela.  Od sada  je u  komercijalnoj ponudi novi Fiat 500 sa Pop star i Lounge paketima opreme.

Novi FIAT 500 Tako svi, koji poseduju vozilo starije od 20 godina, mogu kupiti model Fiat 500 Pop Star sa popustom od čak 3.700 EVRA, uz reciklažu starog vozila, po ceni od 9.490 EVRA

Posebna pogodnost u okviru kampanje „Recikliranje je kul“, ostvaruje se  pri kupovini modela Fiat Panda pop star sa multimedijom koji je dostupan po ceni od 7.990 EVRA, takođe uz reciklažu vozila starijeg od 20 godina.

Panda

U okviru kampanje u ponudi je i dalje dostupan model Fiat 500L, za koji je moguće ostvariti popust od 2.000 uz reciklažu automobila starijeg od 15 godina, odnosno popust od 2.500 EVRA u slučaju da je automobil stariji od 20 godina.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte najbližeg ovlašćenog dilera kompanije FCA Srbija. Ponuda važi za ograničeni broj vozila.