Obradujte svoj Nissan

Obradujte svoj Nissan

05/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Nissan rešila je da obraduje sve ljubitelje četvorotočkaša i ponudi im akcijske pogodnosti na veliki broj zimskih stavki. Akcija traje do 30. novembra.

Nissan zimska akcija

Kompresor nudi 20 posto popusta na aluminijumske i čelične felne, senzore pritiska u pneumaticima, akumulatore, antifriz, zimsku tečnost za stakla, metlice brisača  kao i na dodatnu opremu, svim vlasnicima Nissan vozila.

Novi Pravilnik o podeli motornih i priključnih vozila i tehničkim uslovima za vozila u saobraćaju na putevima,  propisao je  obaveznu zimsku oprema u periodu od 1. novembra do 1. aprila, što ovu akciju čini još privlačnijom.

Obradujte svoj Nissan

AK Kompresor svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa različitim brendovima u ukupno 5 prodajnih salona automobila. U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu. Danas, svako 15 vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.