Jesenja prodajna akcija u svim salonima KIA MOTORS u Srbiji

Jesenja prodajna akcija u svim salonima KIA MOTORS u Srbiji

05/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija KIA AUTO, ovlašćeni uvoznik, distributer i prodavac za vozila iz programa KIA MOTORS-a za Srbiju startovala je sa jesenjom prodajnom akcijom u svim salonima širom Srbije.Zbog velikog interesovanja u ponudi su ponovo beskamatni kredit i lizing za modele iz grupe vozila Rio, cee’d i Sportage. U zavisnosti da li je stranka fizičko ili pravno lice, kao i od toga da li će se opredeliti za opciju kredita ili lizinga, učešće može biti od 0%, a period otplate na pojedinim modelima i do 84 meseca.

kia_ceed_gt_line_my16_outdoor_1_7341_36841

Kompanija KIA pripremila je i posebnu ograničenu seriju modela Rio, pro_cee’d, cee’d i Sportage pod nazivom „Black Edition“ za koje važe posebni uslovi plaćanja uz popuste koji se kreću do čak 6.000 eur.

Sa posebnim zadovoljstvom KIA obaveštava zainteresovane kupce da je u sve salone u Srbiji stigao i novi cee’d za 2016. godinu sa modernijim dizajnom, još bogatijim paketima opreme, unapređenim tehničko-tehnološkim rešenjima i Euro 6 motorima. I ova vozila se mogu kupiti uz izuzetno atraktivne uslove beskamatnog finansiranja.

kia_rio_pe_my15_outdoor_6_6335_30494

Tokom prethodnih meseci u svim KIA salonima zabeležena je i veća potražnja za polovnim modelima KIA Sportage starim 3-6 godina. S tim u vezi, KIA AUTO je pokrenuo i veliku kampanju otkupa ovakvih vozila uz zamenu po sistemu „staro za novo“ i dodatni bonus od 1.000 evra na procenjenu vrednost vozila po Eurotax-u za kupce koji dovezu svoj polovni Sportage ili Sorento model i odluče se za kupovinu novog.

Jesenja akcijska ponuda važi kod svih ovlašćenih KIA zastupnika u Srbiji i samo za ograničen kontigent vozila na lageru, a najkasnije do 30.11.2015. godine.

kia_sportage_my14_outdoor_03_4401_25564

U Kiji su pripremili i zanimljive poklone: kupci koji posete Kia salone i obave besplatnu test vožnju imaju mogućnost da osvoje nezaboravno putovanje za dve osobe u Melburn, na polufinalni meč Australian Open turnira u januaru 2016. godine, da budu VIP gosti Kije na ovom turniru i druže se sa sportskim ambasadorom Kije – Rafaelom Nadalom. Više informacija o ovoj kampanji svi zainteresovani mogu pronaći na posebnoj web stranici www.visit.kia.rs