Obnovljen vozni park AD Fabrika šećera „TE-TO“ modelom FIAT 500L

Isporuka 12 modela  Fiat 500L započela je uručivanjem ključeva od strane menadžera prodaje Zorana Antića, direktorki  fabrike šećera “TE- TO” Teodori Deak u Senti. Početak zajedničke saradnje, prema mišljenju italijanskih vlasnika AD Fabrike šećera “TE-TO Senta”,  je veoma značajan poslovni korak i otvara široku paletu novih mogućnosti za obe kompanije na polju promovisanja i plasiranja proizvoda i sigurno će doprineti poslovnom uspehu na lokalnom i međunarodnom nivou.

Model Fiat 500L je još jednom potrvrdio da je njegova specifičnost upravo u tome što je višenamenski, automobil koji svojim performansama i jedinstvenim izgledom i mogućnostima  u stanju je da odgovori na potrebe klijenata iz raznih privrednih delatnosti. Samo da podsetimo da je Fiat 500L i zvanično vozilo Olimpijskog Saveza Srbije.

secerana_fiat_12

Kompanija FIAT Automobili Srbija je sa preko milijardu evra ulaganja jedan od najvećih investitora u srpsku privredu do sada.  Kompanija zapošljava preko 3.000 radnika, a proizvodni kompleks u Kragujevcu se prostire na preko 1.4 miliona kvadratnih metara.