Novi modeli motocikala za sezonu 2014

Novi modeli motocikala za sezonu 2014

03/03/2014 Off By admin@mobilpublic

Za pedstojeću sezonu, Honda je osvežila i dodatno uvećala ponudu.

NC 750 D Integra

Lansiran pre dve godine kao potpuno novi koncept, Integra nosi svoje ime jer integriše lakoću korišćenja skutera sa dinamikom vožnje i performansama motocikla. Polazeći od prideva “zabavan”, “lak za vožnju”, “bezbedan” i “komforan”, ali i slušajući savete dosadašnjih vlasnika Integre, Hondini inženjeri su uspeli da izuzetan motocikl učine još boljim. Zajedno sa svojim blizancima NC750 X i NC750 S, Integra je dobila veći agregat, od 750 kubika, sa većim obrtnim momentom, snagom i boljim performansama. Dizajn i stil Integre su evoluirali, tako da sada dominiraju agresivniji izgled i oštrije ivice. Poboljšana je ergonomija, veći je prostor za kolena kao i prostor za kacigu. Potpuno nova prednja viljuška sačinjena je od aluminijuma omogućava lakše upravljanje, i uživanje u vožnji. ABS sistem je deo standardne opreme. Integra je postavila standard kombinujući mnoge od najboljih atributa kako motocikla, tako i skutera. Nova Integra čini isto, samo bolje.

NC 750 X

Kao i Integra, NC 750 X je deo porodice koja se na tržištu prvi put pojavila pre 2 godine. Sada sa dodatnih 75 kubika donosi više snage i veći obrtni momenat. Redizajnirana instrument tabla, podesiva ručica kočnice, ABS kao deo standardnog paketa, poboljšan kvalitet sedišta neka su od unapređenja koja naš najprodavaniji motocikl čine još boljim.

CB 500 F

Novi Hondin Naked motocikl nastao po uzoru na sada već legendarni CB1100 R. Pripada grupi motocikala koju čine još i CBR500 R i CB500 X. Agilan, kompaktnih dimenzija, dizajniran je tako da privuče širok spektar vozača. Nudi vrhunsku zabavu prilikom gradske vožnje, ali ostavlja i mogućnost za opuštenu vožnju van gradske gužve na otvorenom putu i sve to uz potrošnju od samo 3,5l na 100 kilometara. Agregat je ušuškan u čelični ram, a prednje viljuške od 41mm uparene sa Pro Link zadnjom viljuškom, sve u svrhu precizne upravljivosti i vrhunskog osećaja u vožnji. Prednji i zadnji pneumatici su na aluminijumskim felnama od 17 inči, a kočioni diskovi talasasto izrezbareni kako bi pružili izuzetnu silu kočenja.

CB 500 X

CB 500X je još jedan član nove Honda porodice. Kao i preostala dva modela CB 500F i CBR 500R, ovaj motocikl nudi vrhunsko uživanje u vožnji uz izuzetne performanse. DOHC dvocilindrični agregat proizvodi 35kw čineći ga idealnim za vozače koji već poseduju A2 vozačku dozvolu.Kapacitet rezervoara je 17,3l, a prosečna potrošnja samo 3,5l na 100 kilometara. Atraktivna je alternativa za iskusnije vozače koji su u potrazi za izuetno praktičnim i pristupačnim motorom koji je idealan za vožnju po gradu, ali i za uzbudljive off road vikend avanture.

CTX 700 (DCT) i CTX 700 N (DCT)

CTX 700 je novi koncept motocikla koji spaja najbolje atribute kruzera i klasičnog gradskog motora. Udoban položaj sedenja sa niskim težištem čini da se vozač u oseća sigurno i opušteno. Komfor, tehnologija i doživljaj su tri atributa na kojima je zasnovan novi CTX 700. Ovaj motor uspešno integriše uživanje u kratkoj gradskoj vožnji sa dužom vožnjom van grada. U prilog tome ide činjenica da svaki motocikl dolazi sa šestostepenim DCT (Dual Clutch Transmission) menjačem i ABS-om . Agregat koji je svoju vrednost, funkcionalnost i ekonomičnost već dokazao u NC700 porodici je još jedan garant da ćete uživati u svakoj novoj vožnji vašeg ljubimca bez obzira na to da li ste se odlučili za touring ili naked (CT 700 N) varijantu. U osnovnu opremu modela CTX 700 uključeni su i bočni koferi.