Novogodišnja bajka – popusti za GAZ vozila do 1500 evra!

Novogodišnja bajka – popusti za GAZ vozila do 1500 evra!

18/12/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija Verano Motologistic, generalni uvoznik GAZ vozila za Srbiju, BiH,Makedoniju i Crnu Goru nudi novogodišnji popust na lager GAZ vozila u iznosu i do 1500 eura! Takođe, za svoje klijente obezbeđeni su i specijalni uslovi finansiranja kao i beskamatni krediti kod SBERBANK.

6010_17_5855_17_GAZEL_NEXT_2ROWS1

– U ova vozila nosivosti do tri i po tone, savremenog dizajna, ugrađene su najmodernije zapadne tehnologije, počevši od dizel motora “kamins” opremljenih turbinom koji garantuju niske troškove održavanja i eksploatacije jer troše pod punim opterećenjem nešto više od 10 litara na 100 kilometara – kaže dr Milan Vukasović, izvršni direktor “Verano motogistic”.

On kaže da je u modele koji  se prodaju na našem tržištu (“gazela” i gazela nekst”) ugrađena i najsavremenija “Bošova” elektronika, a tu su “Magneti Mareli” i još nekoliko vodećih kompanija iz ove oblasti.

download

Ono što je veoma važno jeste i cena, koja je izuzetno konkurentna, ne samo na našem, već i na tržištu regiona, a broj kombinacija konfiguracije kabine, teretnog sanduka i nadogradnje je ogroman, čak 400 kombinacija i dve vrste kabine.

Ukoliko se potencijalnom kupcu dopadne vozilo, može ga preuzeti istog dana.