MEGANOVA FORMULA STRASTI  NAJBRŽU EKIPU VODI U MONCU

MEGANOVA FORMULA STRASTI NAJBRŽU EKIPU VODI U MONCU

30/08/2016 Off By admin@mobilpublic

U ponedeljak, 29. avgusta, Naxi Nacional i Renault počeli su sa »Formulom strasti« – posebnim projektom čiji će vrhunac biti odlazak tročlane pobedničke ekipe na nezaboravnu trku u Monci.

Renault Megan 2016

Filip Ugrenović, voditelj jutarnjeg programa Naxi Nacionala, će iz studija od ponedeljka, 29. do srede, 31. avgusta, pratiti poznatog glumca Aleksandra Radojičića na njegovoj misiji razvoženja ljudi po srpskim ulicama. U većim gradovima Srbije, Aleksandar Radojičić će u jutaranjim satima Meganom prikupljati ljude i voziti ih na željene lokacije – na posao, na pijacu ili na kafu. Pošto će za volanom Megana biti jedan od najaktuelnijih srpskih glumaca vožnja će sigurno biti veoma zabavna i jedinstvena!

Otkrivanje novog Megana

Pored zabavnih vožnji u Meganu, svi slušaoci će biti pozvani da se sa još dvoje prijatelja prijave na »Formulu strasti«. Od svih prijavljenih u sredu će biti izabrana tri tima finalista koji će se u četvrtak, 1. septembra, u Beogradu takmičiti u tri nezaboravna izazova. Pobednička ekipa će odmah nakon finala morati da spakuje kofere jer će već narednog jutra sesti u Renault Megane i odvesti se na trku u Moncu. Tamo ih čekaju novi izazovi, turističko razgledanje, čak i susret sa timom Renault Formula 1, a u nedelju i veliko finale – gledanje trke.

Ekipe mogu da se prijave na posebnoj internet stranici na adresi: formulastrasti.renault.rs