Kompanija Henkel Srbija predstavila portal namenjen auto industriji

Kompanija Henkel Srbija predstavila portal namenjen auto industriji

21/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija Henkel Srbija predstavila je specijalizovanu internet stranicu Automotive.rs, namenjenu korisnicima iz automobilske industrije. Novi portal namenjen je kupcima, kao i proizvođačima automobila i rezervnih auto delova u Srbiji, predstavljajući aktuelna rešenja i tehnologije za sve aplikacije u autoindustriji.

????????????????????????????????????

Tom prilikom, predstavnici kompanije Henkel, g. Aleš Faletov, regionalni menadžer za segment automobilske i metalne industrije za Adrija regiju i Bugarsku, i g. Branislav Rangelov iz tehničke podrške i prodaje za segment automobilske industrije u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i Albaniji, predstavili su novinarima i stručnoj javnosti novu internet stranicu, kao i poslovanje sektora Adhezivi Tehnologije te kompanije u auto industriji.

????????????????????????????????????

„Henkelova internet stranica automotive.rs namenjena je pre svega krajnjim korisnicima koji ugrađuju proizvode Henkela u svoj finalni proizvod. U prvom redu to su proizvođači automobila i auto dobavljači kao primarni korisnici, ali internet stranica komunicira i sa svima koji žele da dobiju informaciju o novim tehnologijama. Razvoj auto industrije je vrlo dinamičan i zahteva inovativna rešenja i na ovaj način Henkel želi da pokaže da je spreman za budućnost“, istakao je g. Branislav Rangelov.

????????????????????????????????????

Kao globalni lider kada su u pitanju lepkovi, zaptivne mase i tehnologije za tretman površina u automobilskoj industriji, kompanija Henkel svojim klijentima obezbeđuje prednost u vidu pouzdanosti i kvaliteta svojih proizvoda u čitavom lancu procesa proizvodnje automobila. Henkel od početka svog poslovanja u Srbiji razvija partnerski odnos sa klijentima kako bi na najbolji način odgovorio njihovim potrebama i zahtevima.