23/06/2024

Kompanija FAS za Ministarstvo zdravlja

Vodeći proizvođač automobila na tržištu, kompanija Fiat Automobili Srbija, je još jednom potvrdila kvalitet svojih vozila kao i poverenje koje ima među kompanijama na tržištu Srbije. Zajedno sa zvaničnim dilerom FAS-ove prodajno-servisne mreže, Auto kućom „Kole“ iz Zemuna, kompanija FAS isporučila je 70 vozila Fiat Punto MY13  Ministarstvu zdravlja, namenjenim odeljenju palijativne nege.

Ministarstvo zdravlja je na tenderu koji je raspisan prošle godine izabrala kao najpovoljnijeg ponuđača zvaničnog dilera kompanije Fiat Automobili Srbija – Auto kuću „Kole“ iz Zemuna. Ovim odabirom kompanije FAS kao svog partnera, Ministarsto zdravlja je potvrdilo da ponuda vozila FIAT brenda na tržištu ima idealan odnos između kvaliteta svojih proizvoda i cene. U kompaniji FAS za zadovoljstvom izjavljuju da bi želeli da se ovakav trend nastavi i nadaju se da će imati još više ovakvih partnera u budućnosti.

Dodela Automobila

Model Fiat Punto MY13 sa benzinskim motorom od 69Ks i paketom opreme Easy sa opremom koja uključuje klima uređaj, prednje elektropodizače stakala, radio Cd/Mp3 kao i servo volan sa audio komandama ga čini jednim od najtraženijih modela na tržištu.

Dodela Automobila

Kompanija Fiat Automobili Srbija je sa preko milijardu evra ulaganja jedan od najvećih investitora u srpsku privredu do sada. Kompanija zapošljava preko 3.000 radnika, a proizvodni kompleks u Kragujevcu se prostire na preko 1.4 miliona kvadratnih metara.