KARTING TAKMIČENJE “BUDI POBEDNIK 7 – OSVOJI VOLKSWAGEN UP”

U subotu, 29.10.2016., na stazi Autokomerc Karting Centra, biće održane polufinalne i finalna trka amaterskog karting kupa “Budi pobednik 7”. Pored samih trka predviđen je i zabavni program, a voditelj će biti Inspektor Blaža. Iz Autokomerc Karting Centra pozivaju sve zainteresovane gledaoce da dodju 25.10.2013. od 12h i pogledaju finale ovog zanimljivog takmičenja. Dođite da zajedno bodrimo takmičare i da se dobro zabavimo!

img_0233786-copy

Očekuje se prisustvo dosta zaljubljenika u ovaj sport kao i ljudi koji su u ovom amaterskom kupu učestvovali. Preko 2000 takmičara je učestvovalo u ovoj akciji na taj način što su se borili za ulazak u Top 100 najbržih, zatim se tih 100 borilo za ulazak medju 50 i na kraju se njih 50 takmicilo za ulazak u top 25 prema pravilniku samog takmičenja (opširnije na www.budipobednik.com i na www.facebook.com/AutokomercKartingCentar ).

U polufinalu će 25 takmičara biti podeljeno u 5 grupa prema plasmanu na listi i trkaće se za ulazak u finale, tako što će voziti 3 kruga na vreme za borbu za pol-poziciju, a potom će se trkati za prolaz u finale i to u 7 krugova. U finale će proći 5 pobednika iz svake polufinalne grupe. Pobednik će osvojiti automobil VW UP, a ostali učesnici vredne nagrade, koje smo obezbedili u saradnji sa našim prijateljima S&L Jewelry and Watches, Top Speed..