KAKO DO NOVOG MERECEDESA PO NAJPOVOLJNIJIM USLOVIMA?

KAKO DO NOVOG MERECEDESA PO NAJPOVOLJNIJIM USLOVIMA?

30/03/2016 Off By admin@mobilpublic

Specijalna sajamska ponuda kompanije Star Import pripremljena u saradnji sa dugogodišnjim partnerom kompanijom NBG Leasing, trajaće ove godine i nakon završetka sajamske manifestacije BG Car show sve do 30. aprila.

PC 1

Na petom BG Car Show – u održanom na Beogradskom sajmu od 17. do 23. marta, koji je posetilo više od 120.000 ljudi, kompanija Star Import predstavila je svoju bogatu ponudu Mercedes Benz vozila u dve hale, u kategoriji putničkih i lakih  dostavnih vozila. Posebnu pažnju privukao je novi model Merceds Benz E klase koji je nakon Ženevskog sajma automobila predstavljen i u Beogradu. Pored sajamske premijere, Mercedes Benz je u saradnji sa NBG Leasing-om pripremio specijalnu ponudu i uslove finansiranja na ostale modele koji su nosioci prodaje u Srbiji.

PC 5

“Uspešna saradnja Mercedes Benz – a i NBG Leasing – a koja traje više od deset godina iznedrila je i ove godine specijalne pogodnosti i uslove finansiranja za našu potencijalnu i postojeću klijentelu, rekao je Aleksandar Milovanović, Direktor prodaje NBG Leasing – a i dodao: “Trudimo se da svake godine naša ponuda bude još bolja i da na taj način odgovorimo na zahteve kupaca i tržišta, tako da smo obezbedili vrlo povoljne kamatne stope za finansiranje svih vozila koje će važiti do kraja aprila”.

PC 7

NBG Leasing je pouzdana, fleksibilna i efikasna lizing kuća koja u svojoj ponudi ima automobile, mašine i opremu renomiranih kompanija, a na zahteve klijenta odgovara u najkraćem mogućem roku primenjujući poseban pristup i specijalnu pažnju za svakog pojedinačnog klijenta