Grand Motors – Elektropodizači stakala po akcijskoj ceni

Grand Motors, u svojim prodajno-servisnim objektima na Novom Beogradu, na Petlovom brdu (na izlasku iz Beograda, kraj Ibarske magistrale), u Subotici, Nišu i Novom Sadu, kao i u mreži ovlašćenih partnera – Autostad u Čačku i Vivacompany u Kragujevcu, nudi ograničenu količinu električnih komandi za bočna stakla, po sniženoj, akcijskoj ceni od 6.000 dinara za par, odnosno 14.000 za par sa ugradnjom (sa PDV-om).DSCN0930

Elektro komande, koji proizvodi renomirana italijanska kompanija SPAL Automotive, imaju termičku kontrolu, izuzetno su tihe pri poktetanju stakala, a primenljive su na prednjim i zadnjim vratima velikog broja automobilskih modela. Paket, za samo ili ugradnju u specijalizovanim servisima, čine dva mehanizma podizača za par prozora i dva prekidača.

U Grand Motorsu istovremeno podsećaju na snižene cene krovnih prtljažnika, nosača za bicikle i druge dodatne opreme renomiranog švedskog proizvođača Thule, koji se u objektima ove kompanije mogu kupiti sa popustom od 20%. Tako najjeftiniji krovni prtljažnik Pacific 100 košta 35.200, a nosač za bicikl Freeride 532 – 5.915 dinara (sa PDV-om).