23/05/2024

Euro Sumar – Suzuki SX4 S-Cross i dalje na popustu

Uz pozamašan popust od 1.000 evra, u prodajnim salonima kompanije Euro Sumar, uvoznika Suzukijevih vozila, još je moguće kupiti uzdanicu ovog japanskog proizvođača – model SX4 S-Cross. Tako će biti i narednih dana – dok je na zalihama nekoliko verzija, među kojima je i ona sa 1,6-litarskim benzinskim motorom od 120 KS i Basic opremom, koja se nudi za 12.990 evra sa PDV-om.SX4 S-CROSS (14)

U skladu sa japanskom filozofijom, Basic nivo opreme svakako prevazilazi ono što bi se na ovim prostorima očekivalo. On podrazumeva klima-uređaj, ABS sa EBD, ESP sa TCS, pomoć pri naglom kočenju – BAS, TPMS (sistem kontrole pritiska u pneumaticima), sedam vazdušnih jastuka, servo u upravljačkom sistemu, volan podesiv po visini, putni računar, centralnu bravu, daljinski kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodizače svih prozora, elektro podesive retrovizore, elektronsku blokadu motora, zadnje svetlo za maglu, polen filter, štitnike branika, pragova i vrata, RSD MP3 sa USB priključkom i dva zvučnika.Suzuki Swift

Uzgred, ono što odlikuje ovo vozilo je, po navodima proizvođača, i najmanja potrošnja u klasi.

U prodajnoj kampanji koja će trajati do kraja avgusta, Euro Sumar je pripremio atraktivne cene za još neke verzije S-Crossa: Comfort sa prednjim pogonom košta 14.590, dok se sa Premium opremom nudi za 15.890 evra. Na popustu je i dizel S-Cross sa prednjim pogonom, koji sada košta 17.990 evra. A za one kojima je potreban pogon na sva četiri točka na raspolaganju je štedljivi benzinac sa Premium opremom i Suzuki All Grip pogonom za 17.590 evra, što predstavlja idealan odnos cene i kvaliteta.