Fantastična ponuda iz Opela – specijalno za BG CAR SHOW!

Fantastična ponuda iz Opela – specijalno za BG CAR SHOW!

21/03/2016 Off By admin@mobilpublic

Opel je i za ovogodišnji sajam automobila za sve svoje verne i potencijalne kupce pripremio mnogobrojna iznenađenja i pogodnosti. Svi koji posete Opel štand u Hali 4 mogu videti modele koji plene svojim dizajnom i vrhunskom tehnologijom. Na beogradskom sajmu je  predstavljena i izvanredna sajamska ponuda – autombili sa dodatnim popustima, na već postojeće redovne popuste, kao i posebni uslovi Opel finansiranja.

Astra COTY 2016

OPEL FINANSIRANJE je posebna ponuda za kupovinu novih Opel vozila uz 0% kamate za kredit u iznosu do 10 000 EUR i rokom otplate do 36 meseci namenjena fizičkim licima, putem koga ćete brže i lakše doći do svog novog Opela. Potpuno komforno, bez odlaska u banku, novi Opel uz OPEL FINANSIRANJE može biti vaš već u salonu Opel dilera. U susret željama svojih kupaca, OPEL je proširio i personalizovao svoju ponudu finansiranja – u zavisnosti od perioda otplate, novi automobil možete kupiti na beskamatni kredit ili izabrati svoju najnižu ratu koja kreće već od 99 evra. Opel Finansiranje se odnosi na sledeće modele: Adam Glam/Slam, Corsa, Meriva, Astra limuzina, Mokka i Insignia.

Maksimalni iznosi kredita uz OPEL FINANSIRANJE sa kamatom 0%, zavise od modela vozila i važeći su po sledećem:

do 7 000 EUR kredita za modele Adam Glam i Slam, nova Corsa, Meriva, Astra sa 4 vrata

do 10 000 EUR kredita za modele Mokka, Insignia, Zafira Tourer

Opel-Astra-4-door

Svakako najveća zvezda Opel štanda u Hali 4 je nova Opel Astra. Nova Astra je dobitnica brojnih priznanja kao što su Evropski Auto godine, Automobil godine u Srbiji,  „SAFETYBEST 2015“ i „Zlatni volan 2015.“, od svog lansiranja prošle jeseni. Takođe je osvojila maksimalnih pet zvezdica na Euro NCAP „kreš“ testu. Obe varijante nove Astre, i hečbek i Sports Tourer karavan, bazirani su na potpuno novoj lakoj arhitekturi. Snagu ekskluzivno isporučuju benzinski i dizel motori poslednje generacije. Integracija pametnih mobilnih telefona i revolucionaran sistem personalne konektivnosti i servisne asistencije, Opel OnStar, obezbeđuje najmoderniju moguću povezanost. Astra takođe nastavlja Opelovu tradiciju uvođenja sistema i tehnologija, koje su ranije bile dostupne isključivo u višim segmentima automobila, u C segment vozila, poput IntelliLux LED® matričnih svetala.

Specijalna sajamska ponuda:

Nova Opel Astra Selection B 1.4 100KS, 5 vrata, MT5 za 13.592 evra

Opel Mokka

Prefinjena, elegantna i uzbudljiva za vožnju, Opel Corsa po ceni već od 10.490 evra odiše luksuzom skupocenog automobila. Vrhunski materijali i karakteristike čine njenu unutrašnjost daleko najboljom u klasi.

Opel Corsa Selection B 1.2 70KS, 5 vrata, MT5 za 10.990 evra

Najprodavaniji Opel model u Srbiji Astra Sedan ostaje dosledna inspirativnom dizajnu. Njena spoljašnjost privlači poglede, a kvalitet unutrašnjosti je do tančina izvanredan. Limuzina za svaku preporuku, koja će svako putovanju učiniti neponovljivim iskustvom po ceni već od 12.677 evra, a posebno se izdvaja model Astra Sedan Enjoy D 1.6 110 KS, 4 vrata, MT6 za 14.700 evra sa bogatom opremom.

Jedan od već dokazanih Opel bestselera je i Opel Meriva, šampion fleksibilnosti, sa svojom cenom od 11.620 evra biće svakako jedna od Opelov zvezda na štandu u Hali 4. Opel Meriva projektovana je za svakodnevnu upotrebu zahvaljujući sjajnoj prilagodljivosti, sofisticiranoj tehnologiji i vrhunskom komforu.

Opel Meriva Selection B 1.4 100KS, 5 vrata, MT5 za 11.620 evra

Kada je u pitanju Opel Mokka, sajamska ponuda uključuje popust od 500 evra na sve modele sa lagera.

Opel Mokka Selection B 1.6 115KS, 5 vrata, MT5 za 16.988 evra