Euro Sumar – Novogodišnji popust za Suzuki motocikle! Uz dva modela i poklon – izduvni sistem Akrapovič

Zaljubljenicima u motocikle koji još nisu ostvarili svoj san da postanu vlasnici Suzuki dvotočkaša, uvoznik, prodavac i serviser – beogradski Euro Sumar, omogućava da do kraja godine kupe jedan od tri prestižna modela uz primamljive popuste – i do sedam odsto u odnosu na redovne cenovnike.

Samo tokom decembra važi specijalna ponuda za ograničenu količinu takozvane street „mašine“ – GSX-S 750 A – L8 u bojama mat crno, crveno-crno i plavo-crno, koja trenutno košta 7.800 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti). U odnosu na regularnu cenu, kupovinom tokom decembra može se ostvariti ušteda od 500 evra.

Kupci dve verzije iz čuvene Suzukijeve Sportibike serije tokom decembra na poklon dobijaju izduvni sistem Slip-On renomiranog konstruktora i proizvođača Akrapovič. Takvim „auspuhom“ se oprema promotivna verzija GSX-R 1000 A – L8 u bojama #MotoGP plava, mat crna i perla bela, koja do kraja godine s popustom košta 13.700 evra. Istim izduvnim sistemom Euro Sumar do kraja 2018. „časti“ i kupce motocikla GSX-R 1000R A – L8 u bojama #MotoGP plava, perla crna i perla bela, koji, s popustom od 6,5 odsto, trenutno košta 15.900 evra.

Isporuka motocikala s novogodišnjim popustom je za sedam radnih dana, a promotivna ponuda traje do kraja vrlo ograničenih zaliha.