DUŠAN BORKOVIĆ OTVORIO BG CAR SHOW

DUŠAN BORKOVIĆ OTVORIO BG CAR SHOW

14/03/2014 Off By admin@mobilpublic

U prisustvu velikog broja posetilaca i medija najbolji srpski automobilista Dušan Borković  na Beogradskom sajmu svečano je otvorio 4. DDOR BG CAR SHOW i 8. MOTOPASSION.sajam 8

Dušan je istakao da je sajam automobila manifestacija koju uvek rado obilazi i da je to jedan od načina da bude u toku sa svim novitetima na tržištu automobila.

“Srećan sam što i je i ove godine kompanija NIS koja mene pomaže i prati od samog starta prisutna na sajmu i sto će, izmedju ostalog predstaviti srpsko gorivo odličnog, evropskog kvaliteta, a svi testovi moje ekipe to i potvrdjuju”-rekao je Dušan koji je upravo stigao iz Londona gde je prvi put video svoj trkački automobil koji će voziti u debitantskoj WTCC sezoni.

Dušan je pozvao sve prisutne da posete štand NIS-a u hali 2, gde će on kao član NIS Petrol rejsing tima biti prisutan 15,16, i 17.marta. Svi zainteresovani moći će da oprobaju svoje vozačke veštine na simulatoru , ali i da saznaju kako mogu da osvoje nagradu-odlazak sa Dušanom na WTCC trku na Hungaroringu.