Dinamička prezentacija FIAT modela  s pogonom na metan

Dinamička prezentacija FIAT modela s pogonom na metan

09/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Kompanija FCA Srbija organizovala je dvodnevni dinamični ugođaj za svoje poslovne partnere i potencijalne kupce na poligonu Navak. Predstavnici više od petnaest kompanija među kojima su najzastupljenije one koje se bave transportnim uslugama, imali su nesvakidašnju priliku da testiraju određene modele u ponudi FCA Srbija s pogonom  na CNG kao i da iskuse vožnju van utabanih staza s modelima brenda JEEP.

DSC_2249

Ceo program sastojao se iz tri dela, prvi je bio edukativni, predstavio je istoriju kompanije FIAT i dugu vezu s pogonom na metan , drugi deo prezentacije bio je dinamički a treći je bio deo off road iskustva. Dinamičko testiranje određenih modela održano je na poligonu  sa modelima: Fiat Panda CNG 0.9 Twinair s 85KS, Fiat 500L CNG 0.9 Twinair 85 KS, Fiat Doblo CNG 1.4 T-jet 120 KS. Poseban segment bilo je predstavljane modela Fiat Ducato CNG 3.0 136ks koji je nakon prezentacije takođe bio na raspolaganju za dinamičko testiranje.

DSC_2390

Za sam kraj ovog poslovnog druženja, za sve one koji su hteli da iskuse JEEP avanturu na raspolaganju su bili modeli  Jeep Renegade 1.6 MultiJet 120 KS, Jeep Cherokee 2.0 MultiJet 170KS kao i pravi poglavica Jeep Grand Cherokee 2.0 CRD 250KS s kojima se izašlo na off road poligon .

DSC_2248

Ovaj događaj samo je jedan u nizu kojom kompanija FCA Srbija želi detaljnije da predstavi kupcima, potencijalnim klijentima kao i široj javnosti svoj program modela na CNG. Savremeni pravci u auto industriji sve više se okreću ka alternativnim pogonima i sve strožijim zahtevima u pogledu ekologije. Prednosti upotrebe vozila na CNG pogon  u ponudi kompanije FCA Srbija ,su mnogobrojne. Osim što je u prvom planu briga o životnoj sredini, manja je emisija štetnih gasova, sama rentabilnost vozila i ušteda u finansijskom smislu je znatna.