19/05/2024

British Motors proglašen za najuspešniju kompaniju godine JLR grupe u Adria regionu

29.06.2017.,Zagreb Photo: Igor Soban/PIXSELL

Kompaniji British Motors ekskluzivnom distributeru Jaguar Land Rover vozila za Srbiju, dodeljena je prestižna nagrada Jaguar Land Rover grupe za najuspešniju kompaniju godine u regionu – JLR Retailer of the year.

29.06.2017.,Zagreb Photo: Igor Soban/PIXSELL

Kompanija već skoro godinu dana posluje po svim propisanim standardima Jaguar Land Rover grupe, što je još jednom potvrđeno na poslednjem auditu gde je ispunila 100% standarda. Nagrada za ovako profesionalno poslovanje kompaniji je uručena u petak u Zagrebu i odnosi se na čitav Adria region za 2016/2017 godinu.

„Ovakvo priznanje je potvrda da se trud našeg tima isplatio i da je vidljiv, da se premijum brendovi koje zastupamo u našoj zemlji favorizuju i da smo napravili pravi potez otvaranjem British Motors centra. Nagrada JLR retailer of the year nam je veliki podstrek za dalju budućnost i motivacija da nastavimo u istom stilu“ – izjavio je Ostoja Mijailović, vlasnik i generalni direktor British Motors.

British Motors prodajno-servisni centar otvoren je u avgustu prošle godine. Ovo je najmoderniji centar u istočnoj Evropi, koji je urađen po najvišim propisanim standardima JLR grupacije i uvoznik je i distributer Pirelli i Bridgestone pneumatika.