BMW Generation X roadshow u Srbiji

BMW Generation X roadshow u Srbiji

10/05/2016 Off By admin@mobilpublic

Kompanija Delta Motors, u saradnji sa BMW Group, organizovala je ekskluzivan BMW Generation X događaj tokom kojeg je promovisala celokupnu gamu BMW X modela. BMW Generation X roadshow, na putu kroz 10 evropskih zemalja, posetio je Beograd od 06. do 08. maja. 15 BMW X automobila bilo je na raspolaganju svima koji su želeli da testiraju najnovije modele sa xDrive pogonom.

ZLA_5646

U BMW pop–up showroom kafeu, na platou Beogradskog pristaništa, bio je izložen model X1, najnoviji član X game. Posetioci su pored testiranja ovog modela na specijalno konstruisanim rampama bili u prilici da od BMW X eksperta saznaju sve o karakteristikama xDrive pogona.

ZLA_5548

Za medije i preko 100 gostiju, organizovano je i specijalno testiranje  na off-road stazi nadomak Beograda. U prisustvu profesionalnih BMW instruktora, vozači X modela sa lakoćom su savladali izazovne prepreke startujući bez problema po klizavim površinama i usponima.

ZLA_5748

BMW xDrive osigurava najbolji mogući prenos snage na sve točkove u svim situacijama, istovremeno unapređujući agilnost i bezbednost vozila, čak i pri prolasku kroz brze zavoje. Disitribuira snagu na prednje i zadnje točkove u odnosu 40:60 koji se prilagođava kada se podloga po kojoj se kreće vozilo ili uslovi vožnje promene.  Vožnja krivudavim putevima ili brzi prolasci kroz krivine izuzetno su ugodni sa Xdrive sistemom, dok zahvaljujući dinamičkoj promeni prenosa snage vozilo ostaje stabilno i sistem odreaguje i pre nego što putnici osete i najmanju neprijatnost.

ZLA_5732

Navedene prednosti xDrive pogona predstavljaju glavni razlog zašto se kupci BMW automobila najčešće odlučuju za modele koji poseduju ovaj proaktivni sistem.