AK Kompresor – Predstavljeni novi modeli Renault KADJAR i ESPACE

AK Kompresor – Predstavljeni novi modeli Renault KADJAR i ESPACE

20/11/2015 Off By admin@mobilpublic

Beograd, 19. novembara 2015. – Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Renault predstavila je u svom prodajnom salonu dva nova vozila KADJAR i ESPACE i ovim putem prikazala zvaničnu video reportažu sa Kadjar avanture.

Auto kuća Kompresor- Renault prodajni salon

Modeli kao što su Kadjar i novi Espace, svojim dizajnom pokazuju najnovija stremljenja francuskog proizvođača, ali i nagoveštavaju stilski pristup koji će biti primenjen na budućim Renault automobilima. Garancija na Renault modele od pet godina ili 100.000 pređenih kilometara, dovoljan je pokazatelj kvaliteta ovog brenda, kako u svetu tako i kod nas.

Vladimir Jeremić- marketing menadžer Renaulta za Srbiju

Svi prisutni imali su priliku da pogledaju zvaničnu video reportažu doživljaja dobitnika konkursa sa Kadjar avanture, kojom je kompanija Renault želela da približi avanturistički duh Kadjar vozila i pruzi autentična iskustava, koja Kadjar donosi. Petar Lončar, dvostruki svetski rekorderder u akrobatskom paraglajdingu bio je uključen u avanturu vožnje Kadjara i tandem skok padobranom sa 3200m nadmorske visine.

Marina Kotevsi i Andrej Kulundzić

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije nalaze se 2 servisna centra u Rakovici i na Dorćolu opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Kompresor raspolaže sa različitim brendovima u ukupno 4 prodajna salona, vrši prodaju polovnih vozila u centru za prodaju i otkup polovnih vozila Autoland. Auto kuća Kompresor u svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled u Rakovici i Dorćolu kao i Sixt Rent A Car i full servis leasing Mega rent. Danas, svako 12 vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.