Category: Motorizovani Turizam

MOBIL AUTO TV – Promocija Finske kao turističke destinacije u Beogradu

U okviru proslave 100. godišnjice Dana nezavisnosti Finske, a povodom saradnje Srpsko-Finskog društva SEURA i turističke agencije CELEBRINA TRAVEL u ustanovi kulture PAROBROD, u Beogradu, dana 16.10.2017, odrzana je promocija turističkih potencijala FINSKE, jedne od destinacija koju relativno malo poznata među turistima i ljubiteljima putovanja iz Srbije.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Hyundai Santa Fe prvi SUV koji je prešao Antarktik

Nakon 100 godina, Patrik Bergel, praunuk Ernesta Šekltona, istraživača koji je prvi prešao Antarktik, uspeva da ponovi izazov prelaska Antarktika uz pomoć specijalno opremljenog automobila Hyundai Santa Fe.

Share Button

Na Zlatiboru održana deveta Balkanska MINIjada 2017.

Delta Motors, zvanični uvoznik i distributer MINI automobila, i ove godine bio je jedan od pokrovitelja manifestacije Balkanska MINIjada održane na Zlatiboru prethodnog vikenda.

opširnije…

Share Button

Zagrevanje motora za uzbudljivi Jeep® kamp 2017

  • Najvažniji događaj koji organizuje Grupa vlasnika Jeep vozila (JOG) održaće se u Nemačkoj, 24. i 25. juna.
  • Dva dana avanture, slobode i aktivnosti na otvorenom, sa novim modelom Jeep Compass kao “počasnim gostom”.
  • Vozila sa pogonom 4×4 na raspolaganju za testiranje na tri terenske staze, kao i predavanja na Jeep akademiji, zvaničnoj školi brenda za terensku vožnju.
  • Jeep Wrangler sa paketom visoko-performantne opreme Mopar® One Pack će takođe biti u središtu pažnje.
  • Radi informisanja i registracije, kliknite ovde.

opširnije…

Share Button

MOBIL AUTO TV – 39. Sajam turizma u Beogradu – Drugi deo

U šest hala Beogradskog sajma više od 1100 izlagača iz 56 zemalja sveta predstavilo je turističku ponudu, kulturu i običaje, vina i specijalitete kojim očaravaju turiste i goste.Mereno brojem posetilaca, ovogodišnji Sajam turizma najuspešniji je u svojoj istoriji – obišlo ga je 74.762 ljudi, što je novi rekord u poseti.

Share Button

MOBIL AUTO TV – 39. Sajam turizma u Beogradu – Otvaranje

Najveća turističko – privredna manifestacija u ovom delu Evrope, 39. Međunarodni beogradski sajam turizma, završen je u fantastičnoj atmosferi za sve učesnike i mnogobrojne posetioce.

Share Button

Na Beogradskom sajmu svečano otvoren 39. Međunarodni sajam turizma

“Uživajte na vreme”, krilatica je koju treba zapamtiti, posebno danas kada počinje  39. Međunarodni sajam turizma, jer – u naredna četiri dana na Beogradskom sajmu je “ceo svet” – upoznajte ga, uživajte, uplatite odmor po izuzetnim sajamskim cenama. A da je ponuda spektakularna potvrđuje blizu 1.200 učesnika iz 56 zemalja, među kojima se ove godine jedna izdvaja po svom statusu – Crna Gora je “zemlja partner”.

opširnije…

Share Button

MOBIL AUTO TV – Najavljen program 39. Sajma turizma u Beogradu

Međunarodni sajam turizma, koji se održava od 23. do 26. februara, zaštitni je znak Beogradskom sajma i jedna je od manifestacija koja će „otvoriti“ ovogodišnju sajamsku sezonu. U istom terminu održavaju se još tri srodne manifestacije – 13. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA, 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE i 13. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.

Share Button

MOBIL AUTO TV – Generalna najava emisije Mobil Auto TV broj 08-2017

Emisija Mobil Auto broj 08-2017 donosi dosta zanimljivih priloga iz sveta automobilizma i motorizovanog turizma. U generalnoj najavi emisije saznaćete šta sadrži najnovije izdanje vaše omiljene emisije.

 

Share Button

Upoznajte svet na Sajmu turizma

Međunarodni sajam turizma, koji se održava od 23. do 26. februara, zaštitni je znak Beogradskom sajma i jedna je od manifestacija koja će „otvoriti“ ovogodišnju sajamsku sezonu. U istom terminu održavaju se još tri srodne manifestacije – 13. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA, 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE i 13. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“, najavljeno je na konferenciji za novinare koju je Beogradski sajam organizovao sa svojim poslovnim partnerima.

opširnije…

Share Button