Yamaha MT Tour u Beogradu

Yamaha MT Tour u Beogradu

13/05/2016 Off By admin@mobilpublic

Yamaha MT Tour je panevropska turneja koju organizuje Yamaha Motor Europe, a lokalni domaćini su importeri za državu, u ovom slučaju Plattner d.o.o. U trećoj godini postojanja MT Tour je po prvi put došao do nas. Pre Srbije, MT Tour je bio u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, a nakon nas slede Hrvatska, Slovenija, Austrija, Nemačka itd.

M7

U svakom slučaju, Srbija je konačno prepoznata kao potencijalno dobro tržište, pa smo se zbog toga i našli na ruti MT Toura, što u izvesnom smislu i jeste kompliment za ljubitelje motocikala u Srbiji, a i firmu Plattner, distributera Yamahe za Srbiju. Na događaju je bilo oko 140 test vožnji, za koje je na raspolaganju bilo 10 motocikala TM serije, koju čine: MT 125, MT 03, MT 07 i MT 09, kao i modeli koji su specijalna izdanja MT serije, a to su MT 09 Street racer i MT 07 Street racer, kao i MT 09 Tracer.

M9

Od noviteta tokom ove sezone, tačnije narednih nekoliko nedelja stižu MT10, sa agregatom iz modela R1 i Tracer 700, touring motocikl sa agregatom od modela MT07.