Volvo predstavlja luksuzni “inscription” paket enterijera za nove modele

Novi modeli Volvoa za 2015. godinu nude bogat izbor mogućnosti za personalizaciju: kupci budućih XC60, V70, XC70 i S80 automobila će moći značajno da unaprede enterijer novim luksuznim Inscription paketom.

Inscription paket

„Inscription paket kupcima nudi kompletno luksuzno uređenje unutrašnjosti. To je u savršenoj vezi s našim ciljem da Volvo učinimo premium proizvodom“, ističe Anders H. Gustavsson, potpredsednik VLM Special Products odeljenja pri Volvo Car grupi.Volvo Inscription_138606_1_5

Inscription paket uključuje posebne presvlake od meke kože, kožom obloženu tablu s instrumentima, premium dekorativne umetke, mekanu kožu na izbočenim površinama kao što je poleđina sedišta, centralni naslon za ruku i naslon za glavu, a tu su i prošiveni Inscription logotip i jedinstvena tapiserija.

U bogatoj ponudi posebnih Inscription opcija naći će se detalji od orahovine i crna krovna postava u nijansi uglja (za XC60), što će sve stvoriti osećaj posebne ekskluzivnosti ambijenta unutar Volvo automobila.

Što se tiče spoljašnjosti, Inspription paket donosi tri posebne boje karoserija – Crystal boja bele perle, Electric srebrna i Ember crna (V70, XC70 i S80), a tu su i 19-inčni točkovi (V70 i S80), odnosno 20-inčni s deset krakova (XC60).Volvo Inscription_141346_1_5

Više posebnih edicija

Volvo Car Group slavi predstojeće izdanje Volvo Ocean Race nautičke ragate za 2014-2015. s posebnom edicijom automobila nadahnutih jedrenjem. Ova edicija slavi najveću svetsku prekookeansku avanturu. Peta generacija Volvo Ocean Race Edition modela uključuje Volvo V40, V40 Cross Country, V60 i XC60. U isto vreme, Volvo predstavlja i V70 i XC70 Edition modele namenjene kupcima koji žele više dinamičnog izgleda i mogućnosti.

Sensus Connect u svim modelima

Od modelske 2015. godine, svi novi Volvo modeli moći će da se opreme unapređenim on-board sistemom zabave i informisanja Sensus Connect s navigacijskim sistemom, što će kupcima omogućiti da voze potpuno umrežen automobil. Online servisi utemeljeni na „cloud“ tehnologijama omogućavaju vozaču da pronađe i plati parking iz automobila, otkrije nove restorane, sluša omiljenu muziku, kao i još mnogo toga, dok HERE Location platforma omogućava navigaciju uz pomoć 3D mapa.

Potpuno nova Connected Service Booking aplikacija govori vozaču kada je vreme za servis automobila i predlaže tačan termin odlaska kod ovlašćenog Volvo partnera. Sensus Connect uključuje i moćni Premium Sound sa Harman Kardon audio sistem s 5x130W pojačalom, sledećom generacijom Dirac Live softvera za unapređenje zvuka, s mogućnošću spajanja do 12 zvučnika.Volvo Inscription_138747_1_5

Super efikasni Drive-E motori za sve modele

Od maja 2014. godine svi novi Volvo modeli moći će da se opremaju motorima inovativne Drive-E familije koja nudi vrhunske mogućnosti uz maksimalno smanjenje štetne emisije ugljen-dioksida. Tako 190 KS snažan Volvo V40 D4 prosečno emituje tek 85 g/km CO2, što je nedostižan rezultat za konkurenciju.

„Izvrstan priliv snage, u kombinaciji s uglađenim radom, čine automobile pogonjene Drive-E motorima vrlo zabavnim za vožnju, ali bez kompromisa u očekivanjima modernih kupaca u pogledu potrošnje ili minimalnog nivoa štetnih emisija“, napominje Michael Fleiss, potpredsednik odeljenja za motore pri Volvo Car grupaciji.