VIPER UREĐAJ UZ NOVI HONDA AUTOMOBIL

VIPER UREĐAJ UZ NOVI HONDA AUTOMOBIL

25/06/2014 Off By admin@mobilpublic

U susret  visokim letnjim temperaturama Honda Srbija je pokrenula akciju u toku koje svi kupci Hondinih vozila na poklon dobijaju VIPER ADVANCE sistem.

VIPER uređaj, pored funkcije alarmnog bezbednosnog sistema, omogućava Vam sledeće:

 Rashladite ili zagrejte automobil iz stana ili kancelarije

Pre svake vožnje, uz pomoć ovog uređaja, možete da upalite automobil koji će raditi u režimu koji ste podesili prilikom poslednje vožnje (uključeno hlađenje ili grejanje) i sve to iz svog stana ili kancelarije, pri tom ne otključavajući vozilo. Ovakva mogućnost posebno je značajna u periodu visokih ili niskih temperatura. Ukoliko automobil ne palite često u zimskom periodu može doći do kvara, a uz pomoć ovog sistema vozilo po potrebi možete startovati sa bilo koje tačke u krugu od 1500 metara i tako preduprediti eventualni problem sa akumulatorom. Viper Vam dzvoljava i mogućnost podešavanja vremenskog automatskog startovanja vozila.Hot and cold car

– Obaveštavanje o izvršenim funkcijama na displej uređaju

 

Pomoću displeja u mogućnosti ste da pratite šta se dešava sa Vašim automobilom, kada je otključan ili zaključan, kada je alarm aktiviran i kada ističe vreme trajanja daljinskog startovanja.

Ovo je najnovija generacija alarma, ali i uređaj koji u velikoj meri doprinosi komforu korišćenja automobila i omogućava Vam apsolutnu kontrolu nad automobilom. Takođe je kompatibilan sa fabričkim OEM alarmima. Ugrađuje se na sve Honda modele u ovlašćenom Honda servisu na Novom Beogradu za najviše dva radna dana. Akcija nije vremenski ograničena i trajaće dok traju zalihe VIPER ADVANCE sistema.