Uz Suzuki Swift, SX4 i SX4 S-Cross zimski set točkova na poklon

Uvoznik, distributer , prodavac i serviser Suzukijevih vozila, beogradski Euro Sumar, pored uštede koju kupci ostvaruju zbog primene akcijskih cena kod većine automobila iz ponude, onima koji se odluče za modele Swift, SX4 i SX4 S-Cross poklanja zimski set točkova, odnosno četiri kvalitetna „zimska“ pneumatika na originalnim čeličnim naplacima.

S obzirom na to da je količina raspoloživih setova ograničena, ovu beneficiju će moći da iskoriste samo najbrži novi kupci pomenutih automobila.

SX4 S-CROSS

Inače, zavisno od nivoa opreme i vrste menjača, model Swift trenutno košta od 9.490 evra – za verziju sa troja vrata, benzinskim motorom od 1,2 litra, 94 KS, do 15.500 evra – za varijantu Sport, takođe sa troja vrata i motorom od 1,6 litara sa 136 KS. Model SX4 nudi se po cenama koje se kreću od 9.990 evra za verziju 1.6 GLX AC 2WD, pa do 14.440 evra za 1.6 NAVI 4WD u metalik boji. Izbor verzija SX4 S-Cross je prilično bogat: kupci mogu da odaberu pogon na prednje ili sva četiri točka, manuelni menjač sa pet ili šest stepeni prenosa ili CVT menjač, ali i između benzinskog i dizel motora od 120 KS. Početna cena ove verzije je 13.900 evra sa svim dažbinama i PDV-om, naravno, u dinarskoj protivvrednosti.