28/05/2024

Uz plaćanje putarine karticom – besplatno piće na OMV pumpama

Rezultati najnovijeg istraživanja MasterIndex Srbija 2018, godišnje studije koju sprovodi kompanija Mastercard, pokazuju da građani Srbije uglavnom putuju u Grčku, i to 53 odsto njih, a na put nose i keš i kartice. Kartice se najčešće koriste za šoping (50%) i plaćanje računa u restoranima i kafićima (43%).

Kako se prilikom putovanja ljudi sve više oslanjaju na pogodnosti koje donose elektronska plaćanja, kompanije Mastercard i OMV, zajedno sa JP Putevi Srbije, odlučile su da pripreme osvežavajuće iznenađenje za sve korisnike Mastercard® i Maestro® kartica, u okviru kampanje koja traje od 15. jula do 30. avgusta 2018.

Naime, za svaku beskontaktnu transakciju obavljenu Mastercard i Maestro karticama prilikom plaćanja putarine na čeonim naplatnim stanicama auto-puta, korisnike čeka osvežavajuće piće na OMV VIVA benzinskim stanicama u Srbiji. Potrebno je samo sačuvati kartični slip od plaćanja putarine i pokazati ga na bilo kojoj OMV benzinskoj stanici prilikom preuzimanja letnje kafe ili ledenog čaja po izboru.

Pogodnosti koje Mastercard beskontaktna tehnologija donosi u svakodnevni život korisnika platnih kartica ujedno doprinose i kraćem zadržavanju i bržem prolasku kroz naplatne stanice, te putovanje čine udobnijim i praktičnijim.

Slipovi se mogu iskoristi do 15. septembra – ne propustite priliku za osvežavajući predah od puta.