23/06/2024

U Nissan-LF Auto centru QASHQAI i X-TRAIL s popustom i do 2.700 evra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oni koji požure a već odavno priželjkuju Nissanove modele QASHQAI i X-TRAIL, upravo sada bi mogli bi da naprave odličan „pazar“: u Nissan-LF Auto centru nude im mogućnost da ograničen broj vozila iz salona i sa lagera nabave po cenama nižim od 2.000 do 2.700 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Recimo, sve popularniji QASHQAI, u verziji 1.2 N-CONNECTA PLUS, sa benzinskim motorom od 1.197 „kubika“ (85 kW/115 KS) i ručnim šestostepenim menjačem, umesto 22.050, sada košta 19.890 evra, što je retko ponovljiva cena za ovaj odlično opremljen krosover. Sa dugačkog spiska njegove opreme pažnju zavređuju neke reprezentativne „stavke: na primer, sistem četiri kamere koji omogućava pogled oko vozila pod uglom od 360 stepeni, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, sistem za izbegavanje frontalnog sudara, prednji i zadnji parking senzori, panorama stakleni krov sa električnim parcijalnim otvaranjem i zatvaranjem i parcijalnim oblogama krova, uzdužni krovni nosači u srebrnoj boji itd.

I nešto „ozbiljniji“ krosover X-TRAIL, takođe sve traženiji na našem tržištu, u verziji 1.6 DIG TEKNA trenutno ima vrlo zanimljivu cenu: 28.830 evra, što je svih 2.700 evra manje nego u redovnom cenovniku. Pokreće ga benzinski motor od 1.618 cm3 koji 120 kW/163 KS prenosi na prednje točkove posredstvom šestostepenog ručnog menjača. Od opreme ima mnogo toga što i pomenuti QASHQAI, ali još i grejana prednja sedišta, inteligentni sistem za parkiranje, LED prednja svetla sa AFS sistemom itd.

Spisak vozila sa cenama nalazi se na sajtu Nissan-LF Auto centra, ali se detaljnije informacije o bojama i preostalim primercima najbrže mogu dobiti telefonskim pozivom.

Ovaj ovlašćeni prodavac i serviser Nissanovih automobila podseća da je, i uz veliki popust, zadržano povoljno finansiranje – putem kredita ili lizinga sa izborom između dve opcije: kamata 1,99% do 60 meseci + poklon produžena garancija (tako da kupac onda ima ukupno pet godina garancije ili do 160.000 prevaljenih kilometara) ili 10.000 evra bez kamate na rok do 36 meseci.