24/05/2024

U MAN Truck&Bus centru u Krnješevcima održan Trucknology® RoadShow 2018

Već po tradiciji, MAN Trucknology® RoadShow i ove godine „gostuje“ u kompleksu MAN-ovog importera za Srbiju, kompanije Dewaco – u MAN Trucknology® centru u Krnješevcima. Karavan od pet kamiona i jednog autobusa ove godine u Krnješevcima „boravi“ od 6. do 8. Juna. To je lep povod za druženje nekadašnjih i sadašnjih vlasnika, potencijalnih kupaca i zaljubljenika u MAN kamione, ali i prilika da se na kratko isprobaju najnovija tehnička dostignuća renomirane nemačke marke.

Iz ogromnog proizvodnog asortimana, MAN-ovci su za ovogodišnju „putujuću izložbu“ izdvojili dva reprezenta srednje kategorije TGM sa nadgradnjama za prevoz pića i kombinaciju kran+kiper, TGS sa Abrollkipper opremom (kran za „navlačenje“ smenjivog kontejnera), dvosovinski tegljač TGX sa pomoćnim Hydro Drive pogonom (po potrebi, uključivanje pogona i na prednju osovinu) i jedna od svojih najmoćnijih serijskih tegljača – TGX sa tri osovine, motorom od 640 KS (3.000 Nm maksimalnog obrtnog momenta) koji može da vuče ukupnu masu do svih 150 tona!

U MAN Trucknology® centru u Krnješevcima koji se nalazi nalazi u Industrijskoj zoni, na tridesetak kilometara autoputa od Beograda prema Šidu, prikazan je i jedan od predstavnika nove generacije Neoplanovog autobusa Turliner.