23/05/2024

U Beogradu održana konferencija direktora prodaje MAN Truck & Bus AG

Na osnovu ostvarenih izuzetnih rezultata u prodaji na tržištima Republike Srbije i Crne Gore, i na predlog borda direktora MAN Truck & Bus AG iz Minhena, MAN Importer Srbija i Crna Gora je organizovao prvu Konferenciju direktora prodaje MAN van centrale MAN Truck & Bus AG u Minhenu. Takođe je prvi put privatnom importeru ukazano poverenje da organizuje u svojoj zemlji ovako važnu međunarodnu  konferenciju.

Pored direktora prodaje MAN Truck & Bus iz dvadesetsedam (27) zemalja Evrope koji su uzeli učešće u ovoj konferenciji, prisutne su bile i kolege iz odeljenja prodaje i tehnike iz centrale MAN Truck & Bus AG iz Minhena.

Tokom tri dana trajanja konferencije, direktori prodaje MAN iz Evrope su imali priliku da razmene iskustva sa  MAN organizacijom u Srbiji i Crnoj Gori i da se upoznaju sa specifičnostima tržišta.

U MAN Importeru za Srbiju i Crnu Goru su ponosni na činjenicu da, iako naša tržišta nisu najveća u Evropi, njihovi rezultati i način rada jesu najbolji.

Pored oficijelnog dela konferencije domaćinima iz Beograda bilo je zadovoljstvo da kolege   upoznaju sa istorijom i znamenitostima Beograda i Srbije.