23/05/2024

Toyotina sajamska ponuda – Premijera novog Land Cruisera

Toyota Srbija će na tradicionalnoj automobilskoj manifestaciji, na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma, izložiti vozila koja su trenutno u ponudi na tržištu Srbije.

Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu će biti novi model Toyota Land Cruiser. Cena Land Cruisera kreće od 47.500 evra, a izložbeni model u Premium paketu opreme košta 76.000 evra.

Novi Toyota Hilux je pikap bez premca košta 24.900 evra bez pdv-a.

Toyota je pionir i već 20 godina lider u elektrifikaciji, sa svojom ponudom hibridnih vozila.

Na Toyota štandu u hali 1 biće izloženi  Toyota C-HR, potpuno nova Toyota u hibridnoj verziji, kao i Toyota Rav4, tvorac SUV segmenta, sa hibridnim pogonom.

Cena modela C-HR sa benzinskim 1.2T motorom kreće od 19.990 evra, dok je početna cena Rav4 sa benzinskim agregatom 23.990 evra.

Posetioci BG Car Show-a u Beogradu će imati priliku da se upoznaju i sa novim modelom Yarisa, Toyotinog bestselera u Srbiji, koji će biti predstavljen u dve različite verzije opreme.

Toyota Yaris u paketu opreme Stella sa novim benzinskim 1.5 motorom košta 12.690 evra. U cenu je uključena dodatna oprema u vrednosti od 800 evra.

Eksponate iz putničkog programa upotpunjuju i aktuelne verzije Aurisa i Corolle, u specijalnim paketima opreme po akcijskim cenama.

 Izdvajamo sjajnu ponudu za najpopularniji Toyota model na našem tržištu i najprodavaniji automobil na svetu, Toyota Corollu.  Toyota Corolla sa benzinskim 1.6 motorom u paketu opreme Style u sajamskoj ponudi košta 15.990 evra.  Paket pored veoma bogate standardne opreme koja uključuje automatski klima uređaj sa dve zone, Toyota Touch 2, 7”, Bluetooth, kameru za vožnju unazad, tempomat, 16” aluminijumske naplatke, LED dnevna i zadnja svetla, kožni upravljač sa komandama i kožnu ručicu menjača, električne podizače prednjih i zadnjih stakala, uključuje i senzor za kišu, senzor za svetlo, elektrohromatski unutrašnji retrovizor, HAC sistem za pomoć pri kretanju uzbrdo i najviši paket sigurnosne opreme.

Toyota Auris u atraktivnom paketu opreme Black Edition, po ceni od 15.990 evra, pored bogate standardne opreme (automatski klima uređaj, Toyota Touch 2, 7“, kamera za vožnju unazad, tempomat, 17“ aluminujumski naplaci) uključuje i metalik boju, sedišta u kombinaciji tkanine i Alcantare, zatamnjena zadnja stakla, zatim krov, zadnji spojler, Shark antenu i spoljne retrovizore u crnoj boji.